Здравейте!
Видях това Поло в карс.бг и ми хвана окото. Някой ходил ли е на място да го огледа по-обстойно?
Според вас струва ли си да се огледа? Питам, понеже не съм във Варна и ако някой го е гледал да не бия път до там сега.
http://www.cars.bg/u274476

Въпрос за конкретна обява
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за конкретна обява
Полото добре изглежда! Уж на реални километри, всичо на 6. Ама аз лично за мене няма да дам 8000лв. за Поло. Аз бих си взел нещо голямо, макар че незнам на тебе какво ти трябва. Помисли!
Просто мнение...

Просто мнение...

- dishata
- Автомобил: SEAT IBIZA
- Двигател: AHU
Да го бяха снимали и отвътре да видиме как изглежда и интериора иначе не е зле , но аз лично 8000 лева за сапунерка не бих дал. 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Толкова пари за тази кола с този мотор аз доброволно не бих дал И защо в мобиле е с 500лв по евтина не е ясно
Абе точно това Поло не е никак малко, аз наскоро карах такова точно с този мотор, а съм 192см. Според мен е идеална градска кола и за по-къси разстояния. В случая съм малко пристрастен понеже аз обичам малките коли.
С 4-ри човека в колата и климатик - включен, колата си върви доволно добре. След няколко дни я чипнахме и Половера стана палавник с нисък разход
Пръвоначално ще ти се стори малко странен шума от работата на мотора, ако си слушал 4-ри цилиндрови PD-та.
С 4-ри човека в колата и климатик - включен, колата си върви доволно добре. След няколко дни я чипнахме и Половера стана палавник с нисък разход

Пръвоначално ще ти се стори малко странен шума от работата на мотора, ако си слушал 4-ри цилиндрови PD-та.
Върни се в “Дизелови агрегати”