Добър маистор в сливен

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
ilko84
Автомобил:
Двигател:

Добър маистор в сливен

Мнениеот ilko84 » Вто 16 авг 2011 18:18

Колеги нов съм в форума от около 7 месеца карам голф 4 110 тди мн съм доволен от колата си мн върви и малко гори,но има един проблем които до болка се дъвче в тоя раздел,след яко сръчкване колата влиза в авариен режим,ходих в сервиза на фв в сливен само ми взеха парите за 2 диагностики ими казаха чеи няма ништо но колата пак си влиза в авариен режим Искам ако може дами препоръчаите някои от сливен които разбира от тия неща дами погледне колата естествено си плащам,в сервиза ми казаха че клапан н75 работи и маркучите са здрави име питаха дали нее правено нешто по колата заштото турбото много надувало

Последна промяна от ilko84 на Вто 16 авг 2011 18:59, променено общо 3 пъти.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Добър маистор в сливен

Мнениеот myrshavija » Вто 16 авг 2011 18:43

ilko84 написа:Колеги нов съм в форума от около 7 месеца карам голф 4 110 тди мн съм доволен от колатаси мн върви и малко гори,но има един проблем които до болка се дъвче в тоя раздел,след яко сръчкване колата влиза в авариен режим,ходих в сервиза на фв в сливен само ми взеха парите за 2 диагностики ими казаха чеи няма ништо но колата пак си влиза в авариен режим Искам ако може дами препоръчате някои от сливен които разбира от тия нешта дами погледне колата естествено си пла6там,в сервиза ми казаха че клапан н75 работи и маркучите са здрави име питаха дали нее правено нешто по колата заштото турбото много надубало

:неграмотно

ilko84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilko84 » Вто 16 авг 2011 18:57

мерси за коментара на правиписа ми :обичам ви

Потребителски аватар
evgevg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgevg » Сря 17 авг 2011 1:56

ilko84 написа:2 диагностики ими казаха чеи няма ништо
:roll:
ilko84 написа:заштото турбото много надубало
:idea:

stoqnkis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoqnkis » Сря 17 авг 2011 5:46

Колега щом влиза в авариен режим значи пренадува.Виж си актуатора.Аз съм с такъв голф и започнах вече сам да си го оправям благодарение на колегите тук. По 6 септември ще се прибирам към Сливен ако искаш може да се видим да ти споделя болките им на тези машинки.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 17 авг 2011 10:22

Чувал съм, че до завод "Кварц" имало такива майстори, но до колко са майстори и дали изобщо са!?

Аз съм на газ и не ме вълнуват много много дизели, за сега...

ilko84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilko84 » Сря 17 авг 2011 17:01

stoqnkis написа:Колега щом влиза в авариен режим значи пренадува.Виж си актуатора.Аз съм с такъв голф и започнах вече сам да си го оправям благодарение на колегите тук. По 6 септември ще се прибирам към Сливен ако искаш може да се видим да ти споделя болките им на тези машинки.
Пишими като си в сливен дасе видим колега дами обясниш някои неща идаго видим тоя актуатор несам наясно с тея двигатели,а пречили дая карам така докато намеря кои дая погледне,или поне докато си доидеш ти.

mar29
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mar29 » Нед 21 авг 2011 10:40

Колега,аз съм от Сливен. За СТАНИЛ не си ли чувал?Отиди при него

Върни се в “Дизелови агрегати”