Здравейте,
въпросното Поло 96г чист дизел абсолютно произволно кача обороти до 3хил от време на време за период от 5 до 15 секунди. Уж проверих жилото, не задържа. Педала също изглежда наред. За жалост нямам кой знае какви познания затова Ви моля за съвет къде да търся проблема.
Мерси предварително.

Polo 1.9D 96г - само вдига обороти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 1.9D 96г - само вдига обороти
Кога го прави това, студена топла? Други проблеми като пушене, тръскане, висок разход има ли?
Едва ли ще ти помогна, но може отговорите на въпросите ми да дадът насоки на майстори посещаващи форума.
Едва ли ще ти помогна, но може отговорите на въпросите ми да дадът насоки на майстори посещаващи форума.
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
grishitu написа:Кога го прави това, студена топла? Други проблеми като пушене, тръскане, висок разход има ли?
Прави го в движение без значение на скорост или не. Не пуши, няма висок разход. Тръска на нулева - не непоносимо , но се усеща. Oт Понеделник до Петък не се кара и припушва само при първо запалване в събота. След това не. Сменяни са масло,ролки, ремъци и филтри преди около 1600-700 км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Виж дали имаш мехурчета в прозрачния маркуч който отива в помпата или за течове от помпата и горивопроводите. Щом тече може и да дърпа въздух зависи кое къде е или най-добре при тракторист, камионджия човек който се е занимавал с ГНП.
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
Проблемът явно е някъде по ГНП. Моля препоръчайте ми кадърен помпаджия в София колеги.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Върни се в “Дизелови агрегати”