Sesko написа:Здравейте , искам да попитам номрално ли е Поло 1,9 AEF да ми гори 8,5-9 градско ?!? Този разход е засечен пълен-пълен , като съм заредил от една и съща колонка на една и съща бензиностанция. Единственото което се сещам е , че минах километрите за 3 дни като през това време съм я оставял да загрява всяка сутрин , повечето е карана студена до работа и обратно и т.н. Моля за мнения ако евентуално нещо не е наред от къде да започвам![]()
Sesko написа:Здравейте , искам да попитам номрално ли е Поло 1,9 AEF да ми гори 8,5-9 градско ?!? Този разход е засечен пълен-пълен , като съм заредил от една и съща колонка на една и съща бензиностанция. Единственото което се сещам е , че минах километрите за 3 дни като през това време съм я оставял да загрява всяка сутрин , повечето е карана студена до работа и обратно и т.н. Моля за мнения ако евентуално нещо не е наред от къде да започвам![]()
tdi fen написа:центровка,егр,запушени всмукателни колектори
grishitu написа:Има ЕГР клапан, който при ме е затапен, и при припомпване пушеше черно и мирише на не добре изгоряла нафта. Сега вече го няма този проблем, след като ми наместиха центровката. Сега май пак пуши защото пък е на предварение май, но трябва да я продухам веднъж за да мога да кажа с точност.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Stif и 40 госта