здравейте на всички
на скоро си взех Голф4 ТДИ AGR мотор 90кс доволен сам от машината но се появи следния проблем при превключване от 4 на 3 скорост се чува шум като триене на метал в метал и това е само при първите две три превключвания после се оправя ако някой има на идея от какво е ще съм му благодарен

проблем сас скоростите голф4
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем сас скоростите голф4
незнам от какво може да е колега но те съветвам да си смениш маслото на скоростите и по важното е да видиш дали е на нормалното ниво 

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
педала на съединитела твърд ли е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте ! имам голф 4 тди 90 кс.Имам някакът проблем 1 скорост влиза мн трудно 2 също, задната при вкл. на колата в покой изхърква.Когато съединителя е пуснат се чува някакъв шум от него когато го натисна изчезва . Според вас какъв е проблем в съединителя или скоростната 

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
iwailooo написа:здравейте ! имам голф 4 тди 90 кс.Имам някакът проблем 1 скорост влиза мн трудно 2 също, задната при вкл. на колата в покой изхърква.Когато съединителя е пуснат се чува някакъв шум от него когато го натисна изчезва . Според вас какъв е проблем в съединителя или скоростната
за шума от съединителя мисля че е демпферния маховик а за скоростите маслото проверямал ли си го и от скоро ли е този проблем със включването на скоростите или така си купил колата
Върни се в “Дизелови агрегати”