Здравейте колеги, моля за помощ. Днес след смяна на казанчето на антифриза се оказа, че вътре в него освен антифриз имаше малки мазни петна, които плуваха и бяха черни. Мисля, че са от маслото, а отвътре по капачката имаше съвсем малко бяла ,,пяна''. След смяната на казанчето карах около 50км и вътре си беше чисто. Как да процедирам докато не е станало късно. Дали е гарнитура или нещо друго.
п.с. Два дни преди това ми смениха масло, и филтъра на картерните газове.
Дайте съвет каде в София да отида да ми прегледат колата.
Благодаря предварително.

Проблем с Passat B5 2.5 TDI, 99g,AFB !
- Bravogt_18
- Автомобил:
- Двигател:
- Bravogt_18
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Passat B5 2.5 TDI, 99g,AFB !
Вчера минах през клубния сервиз, много благодаря на Ники за любезното отношение и съветите, които ми даде. Вариантите са два гарнитура на някоя от главите или маслен охладител(след консултация с колегата от сервиза за автоклиматици). В понеделник ще правя компресора и ще проверим и масления охладител, тъй като се намира зад него.
Ще пиша какво ще стане.
Лека и безаварийна зима!!
Ще пиша какво ще стане.
Лека и безаварийна зима!!

- Bravogt_18
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Passat B5 2.5 TDI, 99g,AFB ! Проблема решен!
Проблема се оказа засега в масления охладител. Взех го втора употреба и днес колата трябва да е готова и се надявам, че няма да има проблеми. Специални благодарности на Стефан и колегата му за коректното отношение и най-вече професионализъм. Тези момчета наистина си разбират от работата и ги препоръчвам.

Върни се в “Дизелови агрегати”