Проблем с палене на Пасат Б5 1.9 дизел АФН автоматик

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
tribalz
Автомобил:
Двигател:

Проблем с палене на Пасат Б5 1.9 дизел АФН автоматик

Мнениеот tribalz » Сря 30 ное 2011 20:02

Здравейте колеги. От няколко дена имам странен проблем на моя Пасат Б5 1.9 дизел АФН автоматик. Миналата семдица сутринта колата запали нормално. Паркирах в офиса и след известно време ми се наложи да излезна. Въртя ключа и не пали. Пробвам пак също. Дигам капака и оглеждам за течове или нещо съмнително. Когато опипах маркучите към филтъра, единия се оказа напоен с нафта. Смених ги всичките, те там са 3 парчета, понеже имам печка и сложен клапан. Обезвъздуших и запали. Така 3 дена си пали без проблем, но на 4-тия ден сутринта пак проблем.Пак обезвъздушаване през дюзите и започва да пали. Карам цял ден без проблем. На сутринта на тръгване за работа си запали от раз, но след като я паркирах, изгасих и за проба пак врътнах да запали и нещеше. СКоро сменях горивен филтър. Възможно ли е от него да гълта въздух? И когато обезвъздушаваме, пали бързо. В момента колата е на сервиз от 2 дена и майсторчето ми казва, че когато и да е запали, си пали и не може да установи точно от къде е проблема. Затова пиша и тука за помощ. Благодарско предварително.

Върни се в “Дизелови агрегати”