Проблем с палене на Пасат Б5 1.9 дизел АФН автоматик
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с палене на Пасат Б5 1.9 дизел АФН автоматик
Здравейте колеги. От няколко дена имам странен проблем на моя Пасат Б5 1.9 дизел АФН автоматик. Миналата семдица сутринта колата запали нормално. Паркирах в офиса и след известно време ми се наложи да излезна. Въртя ключа и не пали. Пробвам пак също. Дигам капака и оглеждам за течове или нещо съмнително. Когато опипах маркучите към филтъра, единия се оказа напоен с нафта. Смених ги всичките, те там са 3 парчета, понеже имам печка и сложен клапан. Обезвъздуших и запали. Така 3 дена си пали без проблем, но на 4-тия ден сутринта пак проблем.Пак обезвъздушаване през дюзите и започва да пали. Карам цял ден без проблем. На сутринта на тръгване за работа си запали от раз, но след като я паркирах, изгасих и за проба пак врътнах да запали и нещеше. СКоро сменях горивен филтър. Възможно ли е от него да гълта въздух? И когато обезвъздушаваме, пали бързо. В момента колата е на сервиз от 2 дена и майсторчето ми казва, че когато и да е запали, си пали и не може да установи точно от къде е проблема. Затова пиша и тука за помощ. Благодарско предварително.
Върни се в “Дизелови агрегати”