Шум от новия съединител голф3 1.9д 1Y-РЕШЕНО
Шум от новия съединител голф3 1.9д 1Y-РЕШЕНО
Здравейте,колеги!Имам следния проблем.Преди седмица ми се счупи феродовия диск,реших да го сменя направо комплект съединителя е "ЛЮК".Проблем със смяната нямаше то и няма как да се обърка нещо при монтажа,но за мое нещастие след първото запалване се появи едно метално срържене което си остава дори и като е натиснат съединитела.Вече съм минал около 300км.колата си върви нормално педала си отделя долу а и скоростите си включват добре.Огледал съм всички ламаринки около маховика не трият никаде.Колата е голф3 1.9д 1Y мотора,с обикновен маховик,без аксиален лагер.
Последна промяна от googo на Пет 23 дек 2011 17:56, променено общо 1 път.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Шум от новия съединител
Че той си има аксиален лагер-има!Намира се "отзад"на кутията.Ама туй стържене...сигурен ли си ,че се чува откъм съединителя .Ако е оттам да не се е откачила оная зегерка (ако може да се нарече така голямата стоманена тел)дето държи притискателната ламарина на съединитела.Огледай да не ти бие демферната шайба и тя да издава тея звуци..
Re: Шум от новия съединител голф3 1.9д 1Y-РЕШЕНО за триене
Колеги проблема е открит и остранен.Оказа се металната гарнитура между кутията и блока се закъсала на едно място и опира на маховика.
Върни се в “Дизелови агрегати”