Помагайте, колата си вървеше много добре, и днес както карах ми заби нещо 2 пъти и почна да не_иска да върви, и турбото вече не се чува. А преди си виеше много добре, сега и на ваг-ком я закачихме и дава стойности 960, но като дам газ пада на 830; никакво налягане в турбото грам не_надува и върви като чист дизел, иначе няма шумове, няма пушеци - нищо няма, но не_надува, никакви грешки не_дава на ваг кома,пробвах всичко - с друг дебитомер, с друг мап сензор, махнах маркуча на турбото и е сухо, свети, няма луфт, върти се перфектно и не_иска; то е без променлива геометрия. Помагайте, мерси.
помагаите,колата си варже6е мн добре,и днес както карах ми заби нещо 2 пъти и почна да неиска да варви,и турбото вече не се чува.а преси си виеше мн добре,сега и на ваг цом я закачихме и дава стоиности 960 о като дам газ пада на 830 никакво налягане в турбото грам ненадува и варжи като чис дизел,ина4е няма шумове, няма пушеци ништо няма но ненадува, никакви крешки недава на ваг кома,пробвах си4ко
с др дебитомер,с друг мап сензор,махнах маркуча на турбото и е сухо свети няма луфт жарти се перфектно и неиска то е без геометрия,,помагаите мерси

голф 4 1,9 тди 90 kоня проблем с турбото
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 1,9 тди 90 kоня проблем с турбото
Здравей колега. Провери си всички вакумни маркучета и Всички гумени пътища на турбото да не е излязло от някъде или да не се е пукнал някой маркуч.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 1,9 тди 90 kоня проблем с турбото
Днес минавайки малко по бързо през една локва колата се спъна-POLO 1.9 TDI 90-ALH.Турбината изчезна ,оборотите до 2000,без значение на коя скорост съм.След 15 минути лежерно каране всичко си дойде на мястото.Така и не разбрах какво стана.
Върни се в “Дизелови агрегати”