Passat b5 1.9 TDI ATJ тресе

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
villa21
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Passat b5 1.9 TDI ATJ тресе

Мнениеот villa21 » Чет 19 яну 2012 19:23

Здравейте.Имам проблем! пасата е б5 1.9 TDI ATJ . Паля колата сутрин чакам минута-две и му падат оборотите на 900 това не мисля че е нормално ,когато паднат оборотите почва да тресе и откакто го усещам това при тръгване ако не дам достатъчно газ почва

почва малко повече да тресе и да издава някви звуци (необичайни) А примерно скороста не ми позволява да вляза на първа и дам на втора а не и достига и тря натискам

малко повече газ пак става така както при потегляне .Също така и като в движение освободя на свободна пак се тресе и чува някъв шум . Предварително благодаря

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Passat b5 1.9 TDI ATJ тресе

Мнениеот stefan4o » Чет 19 яну 2012 19:34

Здравей, колега
Във Варна сте облагодетелствани да имате човек, който е много в час с дизеловите двигатели на ВАГ. Обърни се към него най-добре. Има неща, които по форума е трудно да се установят, а по отзивите, които знам за него грешна диагноза няма да ти даде :beer
Никнейм: ifidik. Контактен е, отговарял ми е на ЛС без дори да съм имал приказка с него до момента. Това говори достатъчно добре за него и като човек (като професионалист вече казах мнението си, макар и да не е базирано на преки впечатления), което е сравнително рядко явление при хората, които си разбират доста от професията, за съжаление (на някои им липсват дори елементарни маниери за обноски и контакт с околните, за което не бива и да ги виним тъй като са вглъбени в работата си). :beer

Потребителски аватар
villa21
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот villa21 » Чет 19 яну 2012 20:32

Благодаря за отговора но тея дни нямам мн мн време за сервизи най вероятно другата седмица но Ако заснема видео

какво по точно прави колата ще бъда ли полезен

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Чет 19 яну 2012 21:17

:да: ifidik :да:

Върни се в “Дизелови агрегати”