Здравейте колеги, имам passat b5 1.9 tdi AFN 110hp., проблема ми с него е, че когато е студено пали от раз и веднага гасне.Знае ли някой какъв е проблема?Благодаря предварително!
Поздрави!
b5 tdi пали и гасне
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: b5 tdi пали и гасне
yesman написа:Здравейте колеги, имам passat b5 1.9 tdi AFN 110hp., проблема ми с него е, че когато е студено пали от раз и веднага гасне.Знае ли някой какъв е проблема?Благодаря предварително!
Поздрави!
Имобилайзера свети ли като гасне? Ако е от него пали ,работи около 1-2 секунди и гаси мотора
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
red.devilll написа:yesman написа:Здравейте колеги, имам passat b5 1.9 tdi AFN 110hp., проблема ми с него е, че когато е студено пали от раз и веднага гасне.Знае ли някой какъв е проблема?Благодаря предварително!
Поздрави!
Имобилайзера свети ли като гасне? Ако е от него пали ,работи около 1-2 секунди и гаси мотора

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте отново,
имобилайзера не свети когато гасне, и пак казвам, че проблема го има само когато е студено - под 0'С., а иначе пали от раз, без колебания и/или тресене.Пали, изфорсирва до около 1000об.мин. и гасне.След 3 такива повторения успява да запали както трябва.
имобилайзера не свети когато гасне, и пак казвам, че проблема го има само когато е студено - под 0'С., а иначе пали от раз, без колебания и/или тресене.Пали, изфорсирва до около 1000об.мин. и гасне.След 3 такива повторения успява да запали както трябва.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
yesman написа:Здравейте отново,
Закача се на Ваг-ком и се гледа колко градуса показва на водата и колко на горивото. Може темп датчик да е сдал. Вероятно ще има и записана грешка която ще си каже какъв е проблема

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ок, мерси.Аз съм от Ст.Загора, насочетеме къде да направя диагностика на ВАГ-КОМ.
Благодаря!
Благодаря!
Върни се в “Дизелови агрегати”