Проблем със нов датчик на километража на ПОЛО SDI 1.9 2000g

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
emulsia
Автомобил:
Двигател:

Проблем със нов датчик на километража на ПОЛО SDI 1.9 2000g

Мнениеот emulsia » Сря 25 яну 2012 18:08

Привет на форума,имам едно питане ако някои се е зблъсквал със проблема и може да помогне.при ремонт на автомобила е счупен датчика на километража,това ще рече че е работел.VW POLO SDI 1.9 2000g.код-AQM-мотор.за годината на производство се предлага датчик които не е същия.намери се друг нов от по стара година но със тази видима разлика в буксите.пресадих ме букса за този датчик и пак не тръгна.Идея на каде да поема че кръв нямам.и защо не иска да го разпонае такава огромна разлика има в тях.със здраве Шурелов.

emulsia
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със нов датчик на километража на ПОЛО SDI 1.9 2000g

Мнениеот emulsia » Пон 13 фев 2012 9:14

ПРОБЛЕМА РЕШЕН.оказа се кочината си иска точно датчика за модела който не се предлага в магазина.колкото и тъпо да изглежда по кода на датчика и по модела за поло и година 98-2001г. се предлагат два.оказа се че има и трети модел със същия код но разлика в буксата.буксата е със по малки пинове от тези който се предлагат и в единия край е заоблена.намерих не от магазин а от морга,същотото поло и година.което ще рече че скоростната котия си е оригинална.та да завърша,ако някой има проблем да гледа тези две неща.букса и номер на датчика.да не направите като мен рязах букса пресаждах друга няма разпознаване.разочарован съм от модела или аз съм най големия карък та съм взел кола със различни части за модела и се запитвам няква междинка ли е или пробна серия.дано за в бъдеще не бера ядове със частите ако ги няма на магазина.със здраве Шурелов.

Върни се в “Дизелови агрегати”