Добър ден, колеги. Реших да напиша за проблема си, тъй като може някой от Вас да се е сблъсквал с подобен и съответно да успее да ми помогне за което ще съм изключително благодарен. Колата е 1.9 ТДИ 2000г. 90к.с. модел на мотора 6К
Та така, проблемът ми е следния:
Миналата година или по точно миналата зима

колата ми дори и при -10 и -15 градуса си палеше абсолютно безпроблемно с 3-4 завъртания максимално, при нулеви температури пък палеше от първото завъртане. Тази зима, когато температурите паднаха до към -1,-2, -3 градуса колата взе да пали много трудно, дори понякога се налагаше с бутане поради изтощен акумулатор. По принцип акумулатора ми в момента не е на цветущо ниво и знам, че в началото оттам беше проблема. Преди 3 дни, когато пробвах да запаля неуспях и отново решихме да бутнем със саквартирантите, но уви този път изобщо не искаше. Тогава един от комшиите ми даде ток с подчертавам хубави кабели (не ментаци) и то от акумулатор на Mercedes (74 ампера) и отново не успяхме. След което се събрахме повечко хора и решихме да пробваме отново на бутане, но този път да я засилим много добре (може би до 20-тина км/ч) на 2-ра предавка и отново не успяхме. До преди този случай, когато ми се получеше проблем с паленето свалях акумулатора, зареждах го (тъй като имам зарядно), закачвам го и си палеше, но сега не е така.
Това, което ми направи впечатление е, че преди когато дам на контакт нещо като чукче цъкаше бързо, но тихичко докато запаля и палех без проблем. А сега, когато дам на контакт това чукче (или незнам какво е и дали е характерно за този двигател) не се чува. Надявам се да съм бил максимално обяснителен за да успее някой да даде правилно решение на въпроса ми. Още веднъж благодаря предварително!