Разчитане на Лог Файл на моя Golf 5

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
resousers
Автомобил:
Двигател:

Разчитане на Лог Файл на моя Golf 5

Мнениеот resousers » Сря 08 фев 2012 18:49

Здравейте, скоро си купих golf 5 2006 година 1,9 PD DSG - BKC и засега съм доволен, но искам да съм сигурен дали всичко е наред. Направих 3 лог файла, не знаех точно на кой канал и видях в нета че правят на тези и аз така направих. Бихте ли ги разчели и да кажете има ли нещо нередно, трябва ли да проверя нещо и така... Колата не беше загряла на 90 градуса, ама то в тоя студ трябва супер много време да я карам че да загрее и не издържах. Ако трябва да е загряла на 100% ще направя нови като се позатопли.
Колата си върви прилично, просто искам да съм сигурен че всичко и е наред :) Утре ще ходя да сменят едната свещ и ако има нещо да им кажа да го погледнат :)

Потребителски аватар
resousers
Автомобил:
Двигател:

Re: Разчитане на Лог Файл на моя Golf 5

Мнениеот resousers » Чет 09 фев 2012 18:25

Вчера бях на майстор, повече там няма да отида и изобщо не го и карах да я оглежда колата. Така че се надявам на Вас да кажете има ли нещо което да погледна моля ;)

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Чет 09 фев 2012 20:31

Според мен нещата са горе долу нормални,но никой от новорегистрираните не ползва търсачкат,а защо???Писано е много пъти,темата се дъвка многократно и лошото е ,че все по-рядко изказват мнение знаещите във форума,което е жалко........... :roll: :(
:търсачкаа и ще откриеш къде и при кой да ходиш,ако ти се налага преглед и ремонт на ТДИ-то,само с четене не става!
Успех! :да: :012:

Потребителски аватар
resousers
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот resousers » Пет 10 фев 2012 0:14

Майстора беше препоръчан и много добър и прехвален, ама смяната на 1 свещ + свещта ми излезе 65 лв шЪ ма извинява повече...

А относно колата какво ще рече горе долу нормални ???? Търсих в търсачката как да го разчета тоя лог файл, долу горе хванах нещо, но не и всичко. Много по-лесно ще е на човек който е виждал стотици лог файла да каже - Да всичко е ок или Не еди си кое не е както трябва и така.
Извинявам се пак, но исках просто отговор кое може да е извън стойност и евентуално кое да погледна. Благодаря за мнението Ви, оценявам го!

dmode101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmode101 » Пет 10 фев 2012 10:37

Екстра са ти логовете, не се притеснявай, а си карай колата. На 4-ти канал се гледа синхронизацията на празен ход, нямаше смисъл да го правиш тоя лог в движение.

Потребителски аватар
resousers
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот resousers » Пет 10 фев 2012 11:59

Благодаря за ясното и точно мнение колега :applause: Ако някой има да допълни нещо да не се притеснява :да:

Върни се в “Дизелови агрегати”