Механична помпа 1.9 TD AAZ
- AsCoLeXuS
- Автомобил:
- Двигател:
Механична помпа 1.9 TD AAZ
....
Последна промяна от AsCoLeXuS на Съб 17 мар 2012 13:21, променено общо 1 път.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Механична помпа 1.9 TD AAZ
AsCoLeXuS написа:Здравейте помпата ми беше пипана от 2-та болата за гориво и обороти искам да попитам някой знае ли като искам да ги върна фабрично колко оборота трябва да се развият или отвият като са завити или развити докрай за да бъде помпата както си е фабрично защото искам да я върна.
Не можем да ти помогнем така от разстояние колега !Ще се наложи да я види човек ,който е наясно с манипулацията. Някъде колега спомена ,че в Пловдив(гледам писал си местожителство-Пловдив) има кадърен дизелджия,човек разбиращ си от работата.Разбери къде е!А към Козлодуй-не знам наблизо такъв...Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Механична помпа 1.9 TD AAZ
AsCoLeXuS написа:Здравейте помпата ми беше пипана от 2-та болата за гориво и обороти искам да попитам някой знае ли като искам да ги върна фабрично колко оборота трябва да се развият или отвият като са завити или развити докрай за да бъде помпата както си е фабрично защото искам да я върна.
Няма такъв филм с обороти колко на брой. Тези помпи се настройват на стенд, иначе човек който разбира може да я настрои да е долу горе добре, да върви, да не пуши, ама колко ще гори... имам майстор тука до Търново, който кара пасат с този мотор има стенд. Скоро колега от Русе писа тук, че е много доволен от него.
Върни се в “Дизелови агрегати”