п.п Ако модераторите мислят че темата е за другаде да действат

Viso написа:Хубава кола. Моята е 2008г., двигател ВКР - 140 к.с. Сменил съм три помпи - дюзи. Първите 2 по 1 500 лв. парчето, третата - безплатно. Четвъртата са ми обещали от "Порше" да я сменят безплатно, ако изгори, ама тя не ще. Иначе колата не е давала други ядове. Взех я на 40 000 км., сега е почти на 100 000 км. Набира много добре, карам я само с "ОМВ Макс моушън", оригинални масла и пр.
tdi fen написа:http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=23120&hilit=%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE+%D0%B7%D0%B0+%D1%82%D0%B4%D0%B8
hristodj написа:Viso написа:Хубава кола. Моята е 2008г., двигател ВКР - 140 к.с. Сменил съм три помпи - дюзи. Първите 2 по 1 500 лв. парчето, третата - безплатно. Четвъртата са ми обещали от "Порше" да я сменят безплатно, ако изгори, ама тя не ще. Иначе колата не е давала други ядове. Взех я на 40 000 км., сега е почти на 100 000 км. Набира много добре, карам я само с "ОМВ Макс моушън", оригинални масла и пр.
Колега това за помпа дюзите не е ли за предните модели.
Viso написа:hristodj написа:Viso написа:Хубава кола. Моята е 2008г., двигател ВКР - 140 к.с. Сменил съм три помпи - дюзи. Първите 2 по 1 500 лв. парчето, третата - безплатно. Четвъртата са ми обещали от "Порше" да я сменят безплатно, ако изгори, ама тя не ще. Иначе колата не е давала други ядове. Взех я на 40 000 км., сега е почти на 100 000 км. Набира много добре, карам я само с "ОМВ Макс моушън", оригинални масла и пр.
Колега това за помпа дюзите не е ли за предните модели.
За какви предни модели става дума, моята е 2008г., а тази от обявата е 2006г. - само че с повече екстри: кожа, 4х4, голяма навигация и пр. До средата на 2008г. правят помпа - дюза. За 7 000 евро какво искате - колата изглежда супер. За 60 000 лв. сигурно ще си вземе по-хубава.
KirilGeorgiev написа:Хора вие кога ще се научите обяви без адрес и телефон да не гледате?
KirilGeorgiev написа:Хора вие кога ще се научите обяви без адрес и телефон да не гледате?
Viso написа:Хубава кола. Моята е 2008г., двигател ВКР - 140 к.с. Сменил съм три помпи - дюзи. Първите 2 по 1 500 лв. парчето, третата - безплатно. Четвъртата са ми обещали от "Порше" да я сменят безплатно, ако изгори, ама тя не ще. Иначе колата не е давала други ядове. Взех я на 40 000 км., сега е почти на 100 000 км. Набира много добре, карам я само с "ОМВ Макс моушън", оригинални масла и пр.
Jivko7777 написа:
ужас, като за начало си смени бензиностанцията и сервиза
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта