Смяна на разпръсквач AAZ
- lenovec
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на разпръсквач AAZ
Привет, интересуват ме две неща прегрях мотора AAZ смених гарнитура шлайфане и всичко е точно. Но след прегряването някоя дюза започна да чука яко, предстои да сменям разпръсквач сигурно. До колкото знам трябва реглаж, възможно ли е този реглаж да си го направя аз и ако да как, или е по добре да сложа направо стара дюза и трябва ли пак регулиране. Второ може ли да се прецака дюзата от прегряване?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на разпръсквач
Лееекинко се съмнявам че точно дюза ти чука ! Но най-лесно е да се свалят и да се тестват на стенд за да знаеш дали има проблем там !
- lenovec
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз направих друго, запалих колата и почнах да развъртам една по една тръбичките на дюзите, и на втори цилиндар (който беше леко надран) чукането спря. Май е дюза....
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Смяна на разпръсквач AAZ
Можеш и сам да си смениш разпръсквача.Но после пак трябва да отидеш на стенд за да ти регулират налягането на впръскване!
да не те плаша но щом е бил надран да не е бутало самоlenovec написа:Ами аз направих друго, запалих колата и почнах да развъртам една по една тръбичките на дюзите, и на втори цилиндар (който беше леко надран) чукането спря. Май е дюза....
- lenovec
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на разпръсквач AAZ
Незнам ще пробвам първо с дюза после ще видим ако несе оправи...
Върни се в “Дизелови агрегати”