Здравейте колеги , понеже любимата ми количка доста си остаря най-вече морално реших, че е време да я сменя.Тази бора много ми харесва , кажете си мнението.Предишния и собственик явно е започнал някакъв проект.Съдя по изчистването от надписи,стоповете,червените спирачни апарати и жълтите пружини.
http://www.cars.bg/u594173
Гледах и доста други но тази много ми грабна окото.Знам, че по снимки кола не се избира , но днес няма да хукна да я гледам затова реших да я обсъдим.Ако модераторите сметнат ,че темата ми няма смисъл да я изтрият
Благодаря предварително!

Мнение за конкретна обява VW Bora 1.9 TDI 90 к.с.
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Мнение за конкретна обява VW Bora 1.9 TDI 90 к.с.
Колега според мен колата изглежда добре!Но не знам тези 90 коня дали ще ти стигнат.Ако двигателя е на ред и с един чип и си ти!Така влизаш и в малкия данък.Мисля че един колега от София също беше я харесал в по старите теми.Успех!
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
90коня на това купе е идеалната комбинация между разход и вървеж.Лично на мен конкретно тази Бора не ми харесва ,но няма аз да я карам де
Волана е претапициран,има си екстрички,не е като да няма.Ако е читав мотора ще си много доволен 

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Точно идеята на 90-то коня е да плащам малкия данък.Освен това в момента карам 90 и съм много доволен.Не съм състезател , пък и Бората не е чак толкова по тежка от Голфа.Пък едни 100 лв разлика от данъка имам къде да ги дам. 

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Koлата не е лоша но имай на предвид че е по тежка от мк3 и вървежа няма да е същия!А и внимавай със продавача-на пръв поглед лъже,халогени няма,копче за ЕСП не виждам освен да е изтрит надписа от ползване и като гледам колко е протрито около ключа за фаровете дано да е на тези километри иначе пък седалките са свежи.
Мисля че отзад е удряна защото няма емблемите на бора и ТДИ
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
100лв. отгоре за данък няма да ти се върже,така че ще има да си харчиш
.Давам пример: на стара ми 3ка 96та год. 1.9тди 90 коня....33 лв данък. Бора 1.9 тди 90 коня 99-та година 36 или 38лв. беше. Лично аз бора с такъв мотор не съм карал,но пък доскоро карах чешкия еквивалент на бора - октавиа 1ца. Като тегло са ~1:1. Единствено при 3ма-4ма човека в колата се усеща липсата на мощност

- ДАНЧО
kiro rachnata написа:Koлата не е лоша но имай на предвид че е по тежка от мк3 и вървежа няма да е същия!А и внимавай със продавача-на пръв поглед лъже,халогени няма,копче за ЕСП не виждам освен да е изтрит надписа от ползване и като гледам колко е протрито около ключа за фаровете дано да е на тези километри иначе пък седалките са свежи.
Километрите 100 % са врътнати.Не, че ми пука особенно.Моята 3-ка и тя по табло в момента е на 180 000,ама ония ден като ходих на преглед в талона който ми дадоха пише 290 000, но за 6 години от както я имам само пари за консумативи и нафта съм давал,едни гърнета и по окачването някой неща.Мисля ,че си е в разумни граници като се вземат в предвид пътищата ни.Как мога да разбера дали има ESP тук ми стана интересно.
S_JOGI написа:Мисля че отзад е удряна защото няма емблемите на бора и ТДИ
Това не е сигурно,3-ката ми и тя е без емблеми Голф и Rabbit TDI ама не е удряна.Пък и ако е удряна за да го прикрие винаги може да сложи емблеми.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Бутона който е в ляво от аварийните трябва да изключва ЕСП и да светва икона на таблото(жълт триъгълник със кръгла стрелка около него) и надписа на бутона да става жълт!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
За колата не знам ама продавача е яко неграмотен,аз с такива хора избягвам да си имам работа !
Аааа тия червените боички по апаратите са ужасни
Много са ми смешни собственици а такива шарении, особено на коли с уникалните 90 коня. Продавача може и да е неграмотен като писател, но това не означава автоматично че не е купил добра кола, която тук да продаде на печалба.
Тая Бора е по-сигурна като покупка. Че и по-евтина -> viewtopic.php?f=44&t=251796
Собственика не го познавам, не го рекламирам, но колата според мен е по-добра. Салона е друг, ама тия седалки струват 200 лв и се намират под път и над път вече/говоря ако искаш да го подмениш с тъмните седалки. Аз бих карал със светлия салон!/.

Тая Бора е по-сигурна като покупка. Че и по-евтина -> viewtopic.php?f=44&t=251796
Собственика не го познавам, не го рекламирам, но колата според мен е по-добра. Салона е друг, ама тия седалки струват 200 лв и се намират под път и над път вече/говоря ако искаш да го подмениш с тъмните седалки. Аз бих карал със светлия салон!/.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
тази в карс с нищо не хваща око за мен не много запазена докато зелената си я биваjoromnt написа: Тая Бора е по-сигурна като покупка. Че и по-евтина -> viewtopic.php?f=44&t=251796 Собственика не го познавам, не го рекламирам, но колата според мен е по-добра. Салона е друг, ама тия седалки струват 200 лв и се намират под път и над път вече/говоря ако искаш да го подмениш с тъмните седалки. Аз бих карал със светлия салон!/.
- ДАНЧО
Отказах се от нея , оглеждам се за 4-ка 
или ДЕЛ 
Благодаря на всички !

Благодаря на всички !