Които е правил ремонт та тоя мотор нека сподели приблизителни цени на части и от къде ги е купувал.
Какъв е шанса да се мине само със сегменти и как да съм сигурен че е за шлаиф. Тоест какви отклонения се предвиждат в износването на цилиндъра. И принципно заслужава ли си ремонта

Основен ремонт 1.9 тди
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Re: Основен ремонт 1.9 тди
Само със сигменти ништо няма да се получи заедно с тях трябва да смениш и биелни и основни лагери и да ревизираш главата и това ако буталата и блока са добре.
За отклоненията не мога да кажа колко е допустимо и дали си заслужава сам трябва да прецениш след като разбереш цената на ремонта.
За отклоненията не мога да кажа колко е допустимо и дали си заслужава сам трябва да прецениш след като разбереш цената на ремонта.

- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
kgdim написа:Само със сигменти ништо няма да се получи заедно с тях трябва да смениш и биелни и основни лагери
Колега аз съм чувал само за биелни лагери ,че трябва да се сменят ,но не разбрах защо е задължително?
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
за да си подобриш налягането на маслото
.... ако са здрави не е задължително но колегата говори за "ОСНОВЕН ремонт" ...в това число и те влизат 

- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
samo ra4na na zavoite написа:kgdim написа:Само със сигменти ништо няма да се получи заедно с тях трябва да смениш и биелни и основни лагери
Колега аз съм чувал само за биелни лагери ,че трябва да се сменят ,но не разбрах защо е задължително?
То по принцип никой не те задължава но след това как ще се получат нещата никой не знае

както и че може да си смениш и ангренажа без да бараш ралките всеки сам си решава

Върни се в “Дизелови агрегати”