Колеги здравей те искам да попитам какви трябва да са актуалните стойностите на дебитомера на пасата ми,той е б5 1.9тди афн 110коня защото сега са около 850 или малко повечко,но на искани пише,че трябва да са 1275 и затова питам а и каточели има отслабване след 4 000 оборота а и след 3000 има много минимално намаляване на мощноста та затова питам всичко му е проверено турбото е чистено преди почти месец клапаните са шлайфани водачите им са сменени главата и тя е шлайфана,всичко е в перфектно състояние. Мерси предварително за отговорите
Колега на първи канал оригиналната стойност е 32768 и беше 5,8м/г сложих му нова стойност 32850,но повече от 32784 не дава самият компютър и по малко от 4,8 5,0м/г не иска да падне а ми се искаше да ги сваля на около 3,5м/г до 4,0м/г.Не знам защо не иска да сваля повече ушшш казват,че вървели повече то и сега от 5,8 на 4,8 се усеща разлика не е голяма,но се усеща,но сигурно на 3,5м/г вече ще е по добре.
Софтуерно толкоз. Върни си го на 32768 и мръдни малко ел блока на помпата (на дясно с почукване и разхлабени болтове при работещ мотор) докато го докараш на около 3,2 при загрял мотор. После вече пак можеш софтуерно да си го променяш в тесни граници.
Колега , надявам се да не ме разбереш погрешно, НО на този въпрос никой няма да ти отговори. Не, че никой не знае. Напротив. Но при така зададеният от теб въпрос, повярвай ми , по-добре е да не знаеш къде точно се намира . С най-добри чувства. PS: Има много изписано по темата във форума, дори и от мен на тази тема, а и докато се луташ из многото теми, които ще ти изкара търсачката, ще се учудиш колко много неща ще научиш
Е добре колега щом казваш така да е ама нещо напоследък изгубих желание за всичко пък и май ще е по добре този VW да се маха нещо взе да ми писва от него...
Искрени благодарности на колегата SCALE .Ето и линкът ако на някои колега му потрябва и като мен не знае какво да направи,има описано всичко дори и клип. Колега Благодаря ти