Ваг Ком канали, вече + лог
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
Ваг Ком канали, вече + лог
Здравейте колеги. Вчера пасатко ми пренаду, за това искам да попитам - на кои канали днес да направя лог? Знам че има писано много, но нарочно отвярям нова тема, за да мога после да постна и лога тук, така че разбиращите да си кажат мнението.
Последна промяна от ventostz на Вто 10 апр 2012 8:35, променено общо 1 път.
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ваг Ком канали
ето го и лога, на 3-та и 4-та скорост на 3,8 и 11 канал, някой ако може да каже какво става с колата

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ваг Ком канали, вече + лог
Малко разбъркано ми излиза,не знам защо,но успях да видя че пренадува на моменти сериозно!Взимай мерки. 

- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
аз знам че пренадува сериозно, вероятно ти се вижда разбъркано защото първо логнах на 3-та скорост докато пренадуе, пауза докато запаля на ново и го пуснах пак на 4-та скорост докато пренадуе. Може ли от лога да се разбере защо пренадува? или поне насока. Геометрията е чистена преди 5 месеца, колекторите също. Остават Н75, маркучи, актуатор.. доста неща са си все пак, за това някой ако има насока ще е добре..
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
забравих да кажа, незнам дали го пише в самия лог, че съм логвал на 3,8 и 11 канал, ако трябват и други канали кажете, ще направя и на тях лог
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
хайде де никой ли няма да изкаже мнение

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Ти си си отговорил сам!
Действай и отстранявай едно по едно,като вероятна причина!

Действай и отстранявай едно по едно,като вероятна причина!
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
колеги след само 7-8 месеца от предното чистене на геометрията.. сега положението е същото, даже по-зле

от какво може да е този нагар, бавното каране, лошата нафта (само и единствено от Шел съм слагал нафта), или?
предния път като сваляхме турбото, по турбо пътищата нямаше почти никакво масло, а този път имаше доста, може ли да е от маслото?
от какво може да е този нагар, бавното каране, лошата нафта (само и единствено от Шел съм слагал нафта), или?
предния път като сваляхме турбото, по турбо пътищата нямаше почти никакво масло, а този път имаше доста, може ли да е от маслото?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Управлението на геометрията ,дали е в норми!? 

Така гледайки от снимките все едно, че не работи въобще.... вакуми, актуатор, Н75...... нещо свързано с управлението. Имаш поне 0.6бара пренадув. Вземай мерки, докато не си я счупил.
Ето една геометрия поне на 190000км. 110000км от които аз съм навъртял. Не е почиствана след свалянето. Както се вижда, така беше свалена от турбината.

Ето една геометрия поне на 190000км. 110000км от които аз съм навъртял. Не е почиствана след свалянето. Както се вижда, така беше свалена от турбината.

- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Така гледайки от снимките все едно, че не работи въобще.... вакуми, актуатор, Н75...... нещо свързано с управлението. Имаш поне 0.6бара пренадув. Вземай мерки, докато не си я счупил.
Въпреки че нямам проблем с вакумите, вчера купих нови маркучета и ги смених всичките, Н75 също работи перфектно, съдя по това, че като го сменихме с друг, нямаше промяна в държанието на колата, актуатора си се движи без проблеми, колата си върви доволно добре.. за това от горе изброените неща мисля че няма проблеми. Притеснява ме защо имаше толкова много масло в турбо пътищата? Според мен от това масло идва всичкия този нагар по турбината. Вие как мислите?
Върни се в “Дизелови агрегати”