пасат в5 не върви
пасат в5 не върви
здравейте колеги!отняколко дни съм горд притежател на пасат в5 1.9тди 110к.с.!много му се кефя, но за първи път се качвам на дизел и ми е малко странно!обслужих го,проверих го всичко да ли е ок и естествено тръгнах по магистралатамалко да го тествам.яко се притесних,когато по равен път не можа да вдигне повече от 160кмч и оборотите заковаха на 3400. повече не мърда.все едно има някакъв ограничител?закарах го веднага надиагностика и всичко сибеше ок.ако някой може да помогне, ще му бъда благодарен!
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: пасат в5 не върви
Закарай го на кадърен диагностик и ще намери какво му е, неможе да не върви и всичко да му е наред...
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Ако ти е седан, спокойно 200 ги удря тоя мотор,за комбито не знам, а 4моушъна ми на 4та хвана 165-нямах място да пусна 5та 210 може и да ги видя отбелязани все пак е разграфен до 260, но мисля че не е правилно и разумно при ограничение 120 и качеството на пътищата ни...
- naiturseniq
- Автомобил: VW Passat 2016
- Двигател: 2000 TDI 150hp
за кво ти е повече от 160
Сега сериозно , и аз го взех моя преди месец и го тествах веднага 190 без проблем може и още но имам накрайници за смяна и почват вибрации . Също и шум от недобро оплътнение на лявата врата и се чудя как да го оправя последното.
Съвета ми е да идеш пак на диагностика. А колега на 4 та скорост пак ли на 3500 оборота закова

Сега сериозно , и аз го взех моя преди месец и го тествах веднага 190 без проблем може и още но имам накрайници за смяна и почват вибрации . Също и шум от недобро оплътнение на лявата врата и се чудя как да го оправя последното.
Съвета ми е да идеш пак на диагностика. А колега на 4 та скорост пак ли на 3500 оборота закова

- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Със сигурност ще си набере до 195 км/ч , която е и скоростта дадена по книга даже и повече без проблем. Мен лично ме достраша да настъпя след 190 заради прекрасната ни магистрала с кратери като в някое затънтено село. Та най-вероятно имаш някакъв проблем. М/у другото 5-та предавка на тази кола е от 60 км/ч до края и на 5-та със 140 км/ч оборотомера е закован на 3000 об./мин. Ако ти на 5-та със 160 си на 3500 оборота мисля, че нещо не е както трябва. Дано не е сериозно. Успех с решаването на проблема.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pasatora написа:благодаря колеги!реших си проблема!бяха ми продали колата с дюзи за мотор 90к.с.сега ги смених и си сложих точните дюзи!колата не е същата!вдига си 190км/ч без проблем!
сега естествено продавам дюзи за 90к.с. някой ако ена зор!по-късно ще пусна точния номер и снимки!четири дюзи +умната дюза!
Върни се в “Дизелови агрегати”