Голф 4 ALH не пали.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Голф 4 ALH не пали.

Мнениеот policevidin » Сря 09 май 2012 9:55

Здравейте колеги, пиша от името на един познат. Та голфа е 4-ка 99г. 1,9 ТДИ с КлимаТИК. Както се знае климатика е с 2 копчета едно за вкл./изкл. (AC), а другото за затваряне на външният въздух в купето. И проблема е следният.
Колата си върви отлично до момента докато не и стане нещо и огасне на пътя някъде си били то в движение или където и да било. НО огазне ли няма палене, забелязах че когато направи този проблем при подаване на контакт заедно с лампата за подгрев (в случая чек-а на ЕКУ-то) светка и гасне лампата на просветката на бутона (АС) на Климатика.?!?!?!? :063: . Грешки няма никъде, гледал съм го няколко пъти. Интересното е че единственият начин по който успяваме да го запалиме е с Бустер количка или с подаване на ток от друг автомобил. Не започвайте с това ...смени си акумолатора..... защото до сега са сменени някоилко, както и ГНП, филтри,масла,ремъци.....
Запали ли един път после няма проблем гасиш двигателя, подаваш на контакт и лампата на климата вече не свети, свети само подгрева за 1-2сек и изгасва.
Огледах почти цялата инсталация но така и не разбрах какво общо има лампата за ПРОСВЕТКА на бутона АС с лампата за подгрев на таблото.

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 ALH не пали.

Мнениеот Zinoto » Сря 09 май 2012 15:06

Гледахте ли реле 109?

Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Re: Голф 4 ALH не пали.

Мнениеот policevidin » Сря 09 май 2012 23:09

Zinoto написа:Гледахте ли реле 109?

Ами точно в него са ми съмненията защото нещо е пипано, леко е правено опит за отваряне МАЙ :Mr Green Fun НО днес нямах време. А дали ако релето е прецякано ще ми позволи да правя чек с ВАГ-КОМ защото няма проблем свързва си се без никакви грешки. :banghead:

Върни се в “Дизелови агрегати”