възможен проблем с турбина Б5.5 130 к.с.
възможен проблем с турбина Б5.5 130 к.с.
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ,АЗ СЪМ СОБСТВЕНИК НА ПАСАТ 1,9 ТДИ ТИПТРОНИК СПОРТ (130),ОТ 5 ДЕНА.КОЛАТА Е ДОБРЕ ОБСЛУЖВАНА И ЗАПАЗЕНА СЪС СЕРВИЗНА КНИЖКА.НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ НЕ ВИНАГИ ВЪРВИ КАКАТО ТРЯБВА,ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е МН ТРОМАВА И НАБИРА БАВНО,НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ТРАГВА ТУРБОТО.АКО НЯКОЙ СЕ Е СБЛЪСКВАЛ С ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ ЩЕ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ПИШЕ.ПОЗДРАВИ 

-
- Автомобил: OCT1
- Двигател: AHF
Re: възможен проблем с турбина Б5.5 130 к.с.
Здравей
Почти всички в тая секция са имали такъв проблем, но при всеки причината е различна
като начало може да търсиш с търсачката за повече инфо.
Иначе няма как някой да ти помогне без да се направи диагностика на колата в движение
Почти всички в тая секция са имали такъв проблем, но при всеки причината е различна
като начало може да търсиш с търсачката за повече инфо.
Иначе няма как някой да ти помогне без да се направи диагностика на колата в движение
В ДВИЖЕНИЕ НЕ ВИЖДАМ КАК НЯКОИ ЩЕ МОЖЕ ДА Я ПРОВЕРИ В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ПОНЕЖЕ НЕ САМ В БГ,НО КОЛАТА СИ РАБОТИ МН ДОБРЕ,САМО НЕЩО С НАБИРАНЕТО МЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.ПЪРВИЯ ПЪТ КОГАТО СЕ КАЧИХ НА МАГИСТРАЛАТА С ЛЕКОТА СТРЕЛКАТА ОТИДЕ ДО 180КМ И СЕ ОТКАЗАХ ДА НАТИСКАМ ПОВЕЧЕ,НО СЛЕДВАЩИТЕ ОПИТИ МЕ РАЗОЧАРОВАХА,НАБИРА НО НЯКАКСИ СЕ СЛУЧВА МН БАВНО(ТРОМАВО)И ОТ ТОВА СИ МИСЛЯ ДА НЕ Е НЯКАКАВ ПРОБЛЕМ С ТУРБОТО,ИЛИ НЯКАКАВ ДАТЧИК ИЛИ ЗНАМ ЛИ КАКВО...
БЯХМЕ НА ДИАГНОСТИКА ЛЕКАРЯ КАЗА ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМ НО МОЕТО СЪМНЕНИЕ СИ ОСТАНА
БЯХМЕ НА ДИАГНОСТИКА ЛЕКАРЯ КАЗА ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМ НО МОЕТО СЪМНЕНИЕ СИ ОСТАНА

Последна промяна от IvanMan на Нед 17 юни 2012 5:35, променено общо 1 път.
Причина: Престани да пишеш с главни букви!
Причина: Престани да пишеш с главни букви!
-
- Автомобил:
- Двигател:
моия пассат е 2.5тди и ги прави саштите номера , по ниако пат трагва а друг пат не щте . последниа пат когато ходих на маистор мо казаха че е ниакои от клапаните или геметриата на турбината заяждат или не работи . имало два елекрически и един вакумен , ниакои от тях може да ти прави номера
-
- Автомобил:
- Двигател:

Дали някой може да преброи грешките на колегата

В този форум задаваме въпросите си грамотно и очакваме грамотни (технически и граматически) отговори.

п.п.Как управляваш въпросния Пассат????? Все още, за да имаш СУ на МПС се изисква минимум основно образование.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Като циганите колега като циганите.Аз никога не съм виждал циганин в учебна кола,а има доста с книжки дажи и на тирове се качват вече

Върни се в “Дизелови агрегати”