Здравейте колеги! От скоро съм собственик на Passat 6 1,9 TDI 105k.s.
Имам някакъв странен проблем! Ако някои може да помогне ще бъда благодарен!
Така по време на движение започва да премигва лампата на свещите и също така по-рядко премигва на двигателя, следва губене на мощност и в момента в който натисна съединителя колата гасне. След запалване все едно че нищо не се е случило, има мощност и тн.... Закачиха я на VAG в един сервиз и ми обясниха че колата се самотества и се бъгнал въпросния софтуеър. Други грешки няма засечени и демек всичко е ок. Та въпроса ми е, някои сблъсквал ли се е с подобно нещо и някои знае ли къде могат да ми преинсталират софтуеърт за самия чек енджин?

проблем с лампата на свещите и губене на мощност при пасат 6
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с лампата на свещите и губене на мощност при пасат 6
Даже не съм влизал в такъв Пасат,но обяснението което са ти дали
,май и майсторите не са я виждали друг път.
Нещо от сорта на ctr.+alt.+delete са ти препоръчали....
С такъв автомобил си струва да посетиш качествен сервиз.
Тази лампа е равносилна на "check engine" и е символ за нередност.От форума ти препоръчвам vaskoto 1,ама се постарай да се свържеш предварително за да стане работата.Само грешката правилно да прочете-половин работа е отхвърлена.Защото си зависи и от кабела и от софта с който даден сервиз разполага..не "лови" всичко и всички!Даже с някои изобщо се не свързва..Другият(само от форума знам за него) е от Монтана,ако не се лъжа..

Нещо от сорта на ctr.+alt.+delete са ти препоръчали....

С такъв автомобил си струва да посетиш качествен сервиз.
Тази лампа е равносилна на "check engine" и е символ за нередност.От форума ти препоръчвам vaskoto 1,ама се постарай да се свържеш предварително за да стане работата.Само грешката правилно да прочете-половин работа е отхвърлена.Защото си зависи и от кабела и от софта с който даден сервиз разполага..не "лови" всичко и всички!Даже с някои изобщо се не свързва..Другият(само от форума знам за него) е от Монтана,ако не се лъжа..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега,имах точно същия проблем на мойта ПД.105кс мотор ВХЕ,08год.След посещение в фирмен сервиз-смяна датчик на вала и още нещо смениха ама трябва да го видя в фактурата и ако не си рещил проблема кажи и ще ти препиша точно кодовете и цените на нещата.Ремонта го правих май месец,сиреч цените актуални.
пиши, моля те колко кой датчик са сменили и колко е струвала смяната.
Върни се в “Дизелови агрегати”