Здравейте колеги, Пасат 2005 2.0 ТДИ типтроник, на 4 и 5 скорост САМО има едно специфично придърпване и подскачане, силно изявено при изкачване на баир или на скорост 95-115 км/ч, на какво би могло да се дължи? Друга симптоматика е по една малка капка под мотора, смених гарнитурата на капака на клапаните, защото беше омаслено, но не е от там, много пуши и сензорът за газовете се включва.
Предварително благодаря, поздрав.

Пасат Б6 2005 придърпване на 4та и 5та + много черно пушене
Re: Пасат Б6 2005 придърпване на 4та и 5та + много черно пушене
при мен имаше нещо такова, но грам не пушеше , ама влизаше в авариен режим. махнах DPF-а и няма грижи от тогава. Би трябвало да ти светва нещо по таблото дори и за кратко. най малко тоя индикатор - жицата (при мен беше така и в тоя момент си записва грешка)
Благодаря. Светва ми EMISSIONS WORKSHOP, при теб?
Не знам дали да свържа пушенето с придърпването на 4та и 5та, защото е типтроник, може и скоростите да са за сервиз...
ЗАБЕЛЯЗАХ ДНЕС, ЧЕ И РАЗХОДЪТ СЕ ВДИГНА!
Да пробвам първо със смяна на някои филтри, кои според вас?
Не знам дали да свържа пушенето с придърпването на 4та и 5та, защото е типтроник, може и скоростите да са за сервиз...
ЗАБЕЛЯЗАХ ДНЕС, ЧЕ И РАЗХОДЪТ СЕ ВДИГНА!
Да пробвам първо със смяна на някои филтри, кои според вас?
Открих какво е, първият маркуч от турбото в посока интеркулера.
това чудо ми прилича на десния маркуч нали ? пиши от къде си взел нов и колко ти е легнал
ама чак пък да ти придърпва от тоя маркуч .... съмнява ме. пише все пак.
аааа сега видях че си писал че е от турбото към кулера. на мен ми се стори че е един от тия в долния край на кулера.

ама чак пък да ти придърпва от тоя маркуч .... съмнява ме. пише все пак.
аааа сега видях че си писал че е от турбото към кулера. на мен ми се стори че е един от тия в долния край на кулера.
Върни се в “Дизелови агрегати”