AJM 116 golf 4 работи на 3 цилиндъра
- plamenrusev85
- Автомобил:
- Двигател:
AJM 116 golf 4 работи на 3 цилиндъра
здравейте,наскоро голфа ми започна да работи на 3 цилиндъра.оказа се че трябва да се смени дюзата на четвърти цилиндър..Мотора ми е AJM 116 na golf 4. за този мотор са много скъпи дюзите..Искам да ме посъветвате,дали е удачно да си взема втора ръка? И,ако знаете от къде,моля пишете...
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: умна дюза
Ти как разбра, че е дюза ? При грешка за ел.проблем в дюзата веднага проверяваш кабелите !
Силно ти препоръчвам да я размениш с някоя от друг цилиндър.
116-ките обичат да пукат пулове , така че ако ти дава missfire detekted , не е задължително 100% да е дюза.
ПП: И си смени заглавието на "Проблем с дюза-PD" , че така е доста подвеждащо, "умна" се вика на една друга дюза. Тази твоята не е "умна", но пък е скъпа
Силно ти препоръчвам да я размениш с някоя от друг цилиндър.
116-ките обичат да пукат пулове , така че ако ти дава missfire detekted , не е задължително 100% да е дюза.
ПП: И си смени заглавието на "Проблем с дюза-PD" , че така е доста подвеждащо, "умна" се вика на една друга дюза. Тази твоята не е "умна", но пък е скъпа

- plamenrusev85
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПРОБЛЕМ С ДЮЗА-PD
ОТ МНОГО ВРЕМЕ НАСАМ ИМАМ ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕТО СУТРИН,но преди няколко дена започна да пали трудно постоянно...,и както си карам усещам много силна вибрация на мотора,когато го форсирах разбрах че работи на 3 цилиндъра.закарах го на диагностика и се установи че дюзата на 4-и цилиндър не работи..Така поне ми каза майстора...
Последна промяна от gr_kanev на Чет 02 авг 2012 12:35, променено общо 1 път.
Причина: ненужно цитиране - прочети http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Причина: ненужно цитиране - прочети http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Върни се в “Дизелови агрегати”