G0nzi написа:bubo-bubo написа:Здравей, аз от няколко дни съм собственик на един такъв голф..
Смених съединителя веднага, защото тракаше лагера.. В общи линии от опита и търсенето ми се оказа, че е почти невъзможно да си намериш дизелова кола без този проблем..
Приеми че съединителя е консуматив и като такъв трябва да се сменя на определен период от време..
Обслужването на колата, говоря за ремъци, обтегачи, филтри, масла, водна помпа и др. излезе ок. 700лв.
Иначе ако колата е пазена удоволствието е невероятно и си заслужава всяка стотинка
Между другото в този форум не отговарят с охота и имам усещането, че повечето карат до голф 3 в най добрият случай 4 и после комуникацията свършва..
Но дано да е заради отпускарският период..
Благодаря ти колега, полезно. Да знам колко още трябва да извадя след покупката. Ако не е проблем пиши ми на лично или тука къде смени съединителя и колко излиза?
Комплекта е 1200лв. за работата вече зависи..
За съжаление не мога да ти дам съвет, къде да го смениш.. Моя майстор замина..
Каското е ок. 900лв. с гражданска и зелена карта
Аз смених и дискове и накладки за 180лв.
Абе едно 2,5 върху цената трябва да смяташ! Ако искаш да си я караш дълго и щастливо!
В крайна сметка говорим само за консумативи !
Съветвам те да не гледаш много годината, нито цвета, нито пробега на километража!
Гледай оригиналните документите ако е влезнала от Италия, или друга държава, колко собственици е имала преди това..
Моята е от първи собственик и това си личи много !
Второ когато ти хареса някоя кола и вземи номера на шасито /един дълъг с букви и цифри/ и отиди в оторизиран сервиз на VW. Там могат да ти кажат интересни неща

Това е за сега ако има нещо питай..