1.9 AAZ-хидравлика
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
1.9 AAZ-хидравлика
Здравейте колеги,преди 4 дни си купих Г 3 ААZ,и имам следния проблем-като запаля колата когато е студена хидравликата започва да вие като завартя волана на ляво или дясно,а като загрее се оправя и виенто изчезва,като истине пак същата работа.Кжете от къде е проблема ако някой е имал такъв проблем-за ремонт на помпата ли съм или за смяна на маслото на хидравликата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1.9 AAZ-хидравлика
bulaki написа:Здравейте колеги,преди 4 дни си купих Г 3 ААZ,и имам следния проблем-като запаля колата когато е студена хидравликата започва да вие като завартя волана на ляво или дясно,а като загрее се оправя и виенто изчезва,като истине пак същата работа.Кжете от къде е проблема ако някой е имал такъв проблем-за ремонт на помпата ли съм или за смяна на маслото на хидравликата?
Що се занимаваш с "глупости". Карай и си свири на пичетата.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
когато работи двигателя то непрекъснато се пени и не мога да го хвана с точност колко е,но при изгасен е на минимума,а и защо постоянно се пени?Казаха ми че не трябва да се пени.Това с пяната не се ли получава когато е много старо маслото,а и когато има въздух,ама що не спира да се пени не мога да разбера
-
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Другия момент е, ако нивото ти е точно на прага на минимума , и понеже съдчето е малко, а циркулацията си я бива, да ти се получава завихряне /засмукване на въздух които естствено достига пак до казана и процеса се засилва...... на мен ми беше паднало до средата по едно време
( когато я купих) и не се пенеше, ама в казанчето се получаваше нещо като малък водовъртеж
аиде една бутилка от вносителя на шкода ( че ми е зелено) и от тогава пей и се смей 

Върни се в “Дизелови агрегати”