Здравейте Пасата започна яко да надува маркуча за антифриза, дебелия който влиза в казанчето. От известно време се появи и бълбукането/клокочене, за което има писано и в други теми във форума. Забелязах, че маркуча става толкова твърд, че почти не можеш да го стиснеш и се повдига във въздуха от гуменото, което е направено като краче да стъпи върху динамото. Иначе не духа в казанчето и няма балончета, не губи грам антифриз и няма масло в казанчето. Мисля че сълзи от тройника на блока и ще го сменя, но това според мен е незначително. Лятото с баща ми сменихме антифриза, понеже беше със синия като го купихме. Долния маркуч на радиатора се напича, което значи, че термостата отваря. Възможно ли е да е от капачката, понеже гледах в сайтовете, че е от 1,4 до 1,6 бара, а налягането което се създава тук е доста повече. Ако да речем беше гарнитурата и вкарваше компресия, не трябва ли когато оставиш колата и след час, два да изкара въздуха през капачката, при мен всичко си стои надуто докато не отвориш капачката и налягането не излезе, тогава маркучите омекват, но като запалиш и отново надува. Капачката мисля че не пропуска грам въздух. Иначе от къде може да прави такова голямо налягане, ако е запушена капачката възможно ли е? Според мен освен компресия няма какво да надуе толкова, че маркуча да се изметне. След като лятото сменихме антифриза не сме обезвъздушавали парното от маркуча до акумулатора, но не мисля, че ако това е въздух от парното ще издуе така, и ще дуе след всяко каране, защото винаги отваряме капачката и налягането излиза, и винаги е доста голямо.
ПС. Иначе утре ще видя да обезвъздуша парното през маркуча, но не мисля, че с това нещо ще се подобри. И освен да пробвам с друга капачка, но баща ми пробва с една и с нея пак дуеше, възможно е да е била развалена и тя, защото до колкото знам колата от която е не се кара много често, а и то ако не обърнеш внимание няма как да забележиш, че има проблем, та може да е запушена и тя. Чудя се дали да пробвам с нова. Все пак мисля че ще се наложи са се сменя гарнитура, може би според мен заради синия антифриз, който някой глупак е сложил и е карал, а след това и ние докато обърна внимание, че не е G12.

Не знам дали е така, но четох, че е възможно да е от антифриза, а и колата никога не е гряла, за да изкриви или спука глава.