Разход на гориво на Пасат Б5,5 мотор AVB 1,9 tdi 74 kw
Разход на гориво на Пасат Б5,5 мотор AVB 1,9 tdi 74 kw
Искам да попитам как мога да сваля разхода на гориво извън града...под 6,2 не мога да го сваля! В каталога му дават 4,7...аз поне до 5 или 5,5 да го докарам! Каква е причината поради която не мога да сваля разхода на гориво?
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: Разход на гориво на Пасат Б5,5 мотор AVB 1,9 tdi 74 kw
Твърде вероятно освен начина на каране да имаш малък проблем в автомобила. Аз съм със същият мотор. Никога не съм карал супер икономично, но и не давам излишно много газ. Когато карам по-леко и климатика не работи през цялото време разхода ми е 5,4 л/100 Като ходя до морето примерно на караулката на софия чуквам автопилота на 130 и така колкото магистрала има (вече май е над 300 км) тогава разходът ми е 5,7 л/100. Нека някой я погледне с ВагКом (който знае какво да гледа) да види дали има някакви отклонения от нормите.
Ето един твой градски, от когото хората са доволни, сигурно ще ти каже компетентно мнение viewtopic.php?f=13&t=124276
P.S. Това 4,7 е малко...как да кажа...по-скоро хипотетично
Не се надявай много на това
Ето един твой градски, от когото хората са доволни, сигурно ще ти каже компетентно мнение viewtopic.php?f=13&t=124276
P.S. Това 4,7 е малко...как да кажа...по-скоро хипотетично

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Re: Разход на гориво на Пасат Б5,5 мотор AVB 1,9 tdi 74 kw
Тези по каталозите са разход в абсолютно перфектни условия + качествена нафта ..
Моята я дават 4.2 ама нанай си, 5.2-5.5 си ги прави ама и аз си я натискам от време на време 

Върни се в “Дизелови агрегати”