Проблема е следния, с настъпването на зимата започнах да паля трудно, с понижаването на температурите палежа стана много мъчителен. Сложих чисто нови свещи, лампата за подгрева си светваше/изгасваше както си му е реда(реленцето същи си щракаше)но никаква промяна пали си на компресия и това е..

Онзи ден ми писна вече и извадих пробната лампа, закачих и завъртях на контакт, по таблото всичко протича нормално подгрева светва изгасва за 2/3sec взависимост дали дали съм я въртял предварително на студено, релето си си бачка, но до пистата за свещите така и не идва ток

Интересното в случая е,че като я запаля вече и тока идва и дефакто си пържат постоянно.. аз съм я карал така един месец така че може и вече да са си заминали

Другото което забелязах, понеже там разкачах букси съм забравил да сложа тази за температурата на двигателя, но не съм обърнал внимание и става така,че като съм без датчик за темп. на мотора започва да идва ток към свещите.. въртиш контакта светва има няма 5/6 и повече sec (няма значение топъл студен, не знам защо) изгасва, спира да грее свещите, но като я запаля вече и пак започва да върви тока.. ????? Някой имал ли такъв проблем или знае някакъв разбирач във варна да ме насочи,че ми писна вече от палене в студеното.. тресенето белия пушек с промишлени количества отзад и т.н. Благодаря предваритело.