Не съм пускал до сега тема във форума затова се извинявам ако съм объркал нещо.
Така, колата е Голф 3 1,9 ТД ААЗ 94год. Изчетох доста теми свързани до колкото мисля с проблема ми. Той е следния преди време си палеше без проблем без тормоз стартера си върти перфектно. И не бях карал колата седмица и се качвам пъхам ключа подгрява тръгвам да въртя и цялото табло угасва и само се чува стартера "Цък-Цък" и до там като пусна ключа всичко си светва отново часовника се нулира все едно сам свалил акумулатора, огледах първо стартера намерих че масата на бубината т.е. кабела за масата се е скъсал смених го но се продължава по същия начин. А колата ми трябва спешно ако някой е имал подобен проблем моля за съвет или поне начини за тест дали е стартер или клеморед. Благодаря предварително.

Голф 3 1.9ТД Не пали само стартера Цъка
-
- Автомобил:
- Двигател:
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Голф 3 1.9ТД Не пали само стартера Цъка!
виж плюса дали е стегнат и да не окислил иначе прилича на включвател (шалтер) или четки
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Или на изтощен акумулатор щом и часовника се нулира цяла зима го ядох същия.Измери/зареди акуто провери и клемите и си ти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е,не се ли сети- някой да ти подаде ток с кабели....ама не опитвай да стартираш на кабели,просто пушете по 2 прости или три "електронни" цигари и тогава пробай.Тия електронните цигари,може и да помогнат... 

-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
Върни се в “Дизелови агрегати”