Здравейте колеги, искам да попитам за оригинален номер на Закс. Става въпрос за маховик и съединител. Също така ако може да ми предложите нещо като с една идея по усилен заместител.
Благодаря предварително!
Поздрави!

ARL съединител и заместители
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: ARL съединител и заместители
Моето мнение (лично и не ангажирам никой с него) е да си сложиш LUK . Държи до 400-420 Nm .
Що се отнася за подсилени, съм виждал на закс пърформарс.
Що се отнася за подсилени, съм виждал на закс пърформарс.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата за сега е повечко(Nm) и евентуално ще стане още повече след по-голямата турбина и кулер. Питам оригиналният съединител до колко ще издържи евентуално и номера на дадени сетъпи да ги проверя за цени и т.н.
Маховика, ще е демпферен!
Имам налични части, който неискам да продавам, а мисля да сглобявам. Няма да правя самолет, ами ежедневка, която да карам с удоволствие!
Какво бихте ме посъветвали придружено с фабрични номера(за оригинален) и насоки към някакъв сетъп?
Маховика, ще е демпферен!
Имам налични части, който неискам да продавам, а мисля да сглобявам. Няма да правя самолет, ами ежедневка, която да карам с удоволствие!
Какво бихте ме посъветвали придружено с фабрични номера(за оригинален) и насоки към някакъв сетъп?
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
vladoooo написа:Колата за сега е повечко(Nm) и евентуално ще стане още повече след по-голямата турбина и кулер.
Щом си успял да изстискаш от стоков АРЛ повече от 420 Nm и съединителя държи... Евала

vladoooo написа:Питам оригиналният съединител до колко ще издържи
До толкова държи : 400-420 Nm пи условие, че е в разцвета на силите си

vladoooo написа: Няма да правя самолет, ами ежедневка, която да карам с удоволствие!
ПС : искаш по-голям кулер от този на АРЛ

Според мен, хардуерно стоков ARL се държи доста прилично и за ежедневка е безсмислено да се наливат сериозни пари в такава каручка.
Върни се в “Дизелови агрегати”