VW passat B 5.5 1.9 TDI PD - странно чаткане
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW passat B 5.5 1.9 TDI PD - странно чаткане
Здравейте колеги, от 2-3 дни колата сутрин като я запаля се чува от двигателя странно чаткане,но не метал в метал,ами нещо с токовете чат чат чат,и угасям двигателя след това паля и няма проблем,незнам от какво може да е това,искам да добавя че няколко пъти съм свалял ''-'' клемата на акумулатора,моля който знае нещо да сподели благодаря предварително !
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: VW passat B 5.5 1.9 TDI PD
Ако не е стегната клемата ще преизкри и може да не запали.А двигателя като запали нормално ли работи?Без да се чуе не знам как някой може да ти помогне!Ако можеш пусни клип с чаткането!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес с един приятел се заслушахме и загледахме,и се чува от някоя от ролките там зад перката 10 секунди и спира,не е от токовете може и лагер на ролка да е 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
А кога си сменял ролките и какво точно си сменял? Може да е обтегач на пистовия ремък това щом се появява и после изчезва...
Ролката на алтернатора ако ти е инерционна и е спекла може и от нея да е. На мен ми се чуваше така на пасата, така и не разбрах какво е, защото изчезваше много бързо, но когато смених ролката спря.
Има писано за тая ролка.
Има писано за тая ролка.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: VW passat B 5.5 1.9 TDI PD - странно чаткане
Шайба на компр. на климатика . Не ми стана ясно зад коя перка се чува и...предполагам ,че може да е оттам ( ел.перката е от тази страна, където е компресора на климата)
Върни се в “Дизелови агрегати”