Поло АЕФ прекъсваше и пушеше във високите
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Поло АЕФ прекъсваше и пушеше във високите
Здравейте ,онзи ден напълних полото обаче нещо не работеше както трябва ,прекъсваше и пушеше във високите ,та викам сигурно се е запушил филтъра и резервоара ,та взех изчистих филтъра и отворих резервоара и какво да видя цялата нафта е станала много по тъмна почти черна и имаше доста боклуци ,прецедих я и я върнах в резервоара ,имаше като много финни утайки ,малко по добре е ,но пак проблема не е решен ,иначе нафтата е от туби ,и си беше доста по различна на цвят ,от какво ли може да е станала черна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло АЕФ
от тубите е колега,аз зимата не зареждам от туби,тези правят всякакви баламочи с тези туби и не знаеш какво ти сипват,минаваш на бензиностанция и ще се оправи .запушват се цедката ,филтъра и не стига горивото ,затова ти прави така.
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Да разбирам, че си чистил горивния филтър ? Направо го смени и може да долееш малко газ за горене и ...... дай малко газ да видим ще се пооправи ли . Лично аз съм против тези помпи ЛУКАС ... не знам защо просто лошо впечатление ;)
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Филтъра иначе е на 2 седмици ,възможно ли е да се запуши толкова бързо ,аз го изкиснах малко със спирт и имаше известен ефект
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
smash22 написа:Филтъра иначе е на 2 седмици ,възможно ли е да се запуши толкова бързо ,аз го изкиснах малко със спирт и имаше известен ефект

- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:smash22 написа:Филтъра иначе е на 2 седмици ,възможно ли е да се запуши толкова бързо ,аз го изкиснах малко със спирт и имаше известен ефект
как със спирт ве колега
смени го ! Нафтата не е станала черна в твоя резервоар,тя си е била черна още при наливането и. И ме съмнява ,че е от Камаз
Както и да е ,почернява от двиг.масло на камиона ( ГНП-ето им се маже от моторното масло, явно е за рИмонт )
Налях си я светла бе колега

-
- Автомобил:
- Двигател:
ти явно си решил твърдо да лъзгаш с тубни нафти,вземи си метална фуния с цедка,постави и платнен тампон вътре във фунията за да отдели и дребните гадории,смени горивния ,,,не да го миеш със спирт,ако караш с такива нафти,често ще го сменяш,нафтата е черна ,както ти казва колегата -samo pe4ka,тези двигатели могат да изгорят всякакво гориво,но да е прецедено перфектно.Като приключиш с експериментите ,пиши още имаш ли кола,аз си позволих да го нарека ,кола това.Извинявай ,моето е същото и ми е скъсило живота с 50%.
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Абе нали си е чист дизел ,какво ми падне това му слагам какво толкова може да му стане все пак не е кола от 10 000 лв. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
АХАХХА не е от 10 но може да ти стъпи на 10 хехе. Горивен филтър се сменя не се пере, за прекъсването и пушенето(неказваш какво е най-вероятно е черно пушене) си купи от онова TDA и сипи малко повече. Намери един прав участък с лек наклон сложи трима човека и я СМАЧКАЙ(нейната ма...) чак да ти потекат сополите от жал и нея мисли повече. Мойта беше на същото дереже преди и това помагаше, след като зареждам от бензиностанций го правя по рядко.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
smash22 написа:samo_pechka написа:... Нафтата не е станала черна в твоя резервоар,тя си е била черна още при наливането и. И ме съмнява ,че е от КамазКакто и да е ,почернява от двиг.масло на камиона ( ГНП-ето им се маже от моторното масло, явно е за рИмонт )
Налях си я светла бе колега
Мдаа...може и да е била жълта , само че не е било нафта ( или поне, не чиста

- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло АЕФ прекъсваше и пушеше във високите
Изгорих старото гориво и нов филтър,така проблема беше решен ,а нафтата пак е такава явно е разтворило някакви мърсотии :)Мерси на ВСИЧКИ 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло АЕФ прекъсваше и пушеше във високите
Пробвай да налееш Ecto Diesel и пиши пак за впечатления.
Върни се в “Дизелови агрегати”