vw vento 1.9td 93година.проблем със съединителя
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
vw vento 1.9td 93година.проблем със съединителя
значи колеги имам следния проблем-когато стигна повече от 2000 оборота съединителя незацепва,но този проблем него прави винаги понякога не боксува въобще.възможно ли е при тези признаци да е съединител,жило или нещо друго.
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw vento 1.9td 93година.проблем със съединителя
никой ли няма някакво мнение по въпроса
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Нещо не схванах колега, преплъзва ти съединителя ли ? Пробвай на място,дръпни добре ръчната , включи да речем на четвърта предавка ,подай газ (по-стабилно) и почни да пускаш съединителя .Ако угасне-държи все още. Ако ли не- вероятно е износен , но преди това виж дали ти работи механизма на жилото за "празния" ход.
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
значи един път започва да боксува съединителя след 2000 оборота,друг път въобще не боксува (пробвал съм до 4200 оборота).Въпроса ми е дали това е нормално ако си е тръгнал съединителя или жилото прави тази мизерия
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Сменял ли си съединителя?
Мирише ли на феородо?
Пробва ли да видиш дали гасне като тръгнеш от висока предавка подпрян на бордюра?
Ако си сменял съединителя - аз имах такъв проблем и се оказа... съединителя ;) Симптомите бяха като при теб - приплъзва, но не всеки път. Ако не си свалял / сменял съединителя - това следва да е първото, което да направиш.
Мирише ли на феородо?
Пробва ли да видиш дали гасне като тръгнеш от висока предавка подпрян на бордюра?
Ако си сменял съединителя - аз имах такъв проблем и се оказа... съединителя ;) Симптомите бяха като при теб - приплъзва, но не всеки път. Ако не си свалял / сменял съединителя - това следва да е първото, което да направиш.
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
значи колата я имам от около 2 години и съединител не съм сменял,не мерише на феродо ,но ми се струва странно да приплъзва когато си поиска,по вероятно е за мен ако е тръгнал съединителя да си приплъзва постоянно
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Казвам го от опит...
При мен съединителят бе сменян и до самия край отричах проблема да е от него, предвид факта, че бе на по-малко от година.
По-добре иди на майстор да си каже мнението за съединителя, че ако е заминал феродовия диск - може да те остави някъде колата...
При мен съединителят бе сменян и до самия край отричах проблема да е от него, предвид факта, че бе на по-малко от година.
По-добре иди на майстор да си каже мнението за съединителя, че ако е заминал феродовия диск - може да те остави някъде колата...
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
през почивните дни ще търся проблема
Върни се в “Дизелови агрегати”