Пасат B5.5 1.9 TDI въпроси

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
anchibanchi
Автомобил:
Двигател:

Пасат B5.5 1.9 TDI въпроси

Мнениеот anchibanchi » Съб 02 мар 2013 19:03

Здравейте момчета,днеска пасатчето се разпищя и ми каза че е време да сменям маслото :mhihi И отидох естествено в сервиз който нямат ВАГ-ком но е доверен ,та всичко добре маслото сложих Castrol Magnatec Diesel with DPF 5w40 fully sintetic с маслен филтър Champion, казаха ми че маслото може да се кара около 12-15 хиляди километра... Дрън Дрън ... ОБАЧЕ... След смяната незнаят как да ми занулят километрите на борд-а да не показва 1000км до смяна и тн и тн и тн.. Знам че става с ВАГ-ком, но ми казаха че може и от таблото с комбинаций..

Въпроса ми е ,как аджеба става това... :screwy ?? Мъчих какво ли не ,задържах наляво надясно бутоните давах на контакт.. нищо ,та дайте ми една комбинация ,че нищо не успях да направя,а кабел под ръка нямам, а неми се ходи в Фолксваген за да ми го занулят и да ми вземат 60 кинта... :screwy

Изображение Някакви отзиви за това масло? Препоръчаха ми го като най добрата алтернатива на досегашното ми BMW 5w40 Long Life. Според мен колата работи много по добре сега отколкото с предишното.

А ето какво открих като информация за него-

Напълно синтетично моторно масло, подходящо за съвременните дизелови автомобилни двигатели, включително турбо двигатели, такива с директно впръскване, common rail двигатели, включително и такива оборудвани с филтър за твърди частици, частици. Спецификации: ACEA:C3 API SM/CF BMW Longlife 04 Meets Fiat 9.55535-S2 Meets Ford WSS-M2C-917A MB-Approval 229.31 VW 502.00 / 505.00/ 505.01
:love.vwclub

Потребителски аватар
blade84
Автомобил: Vento
Двигател: AAZ

Re: Въпрос относно Пасат B5.5 1.9 TDI ПД .

Мнениеот blade84 » Съб 02 мар 2013 20:55

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=198393&hilit=Service
Ето тук има инфо как става с копчетата на таблото. Иначе маслото е добро, което си избрала.

Върни се в “Дизелови агрегати”