турбо на голф 3 TD не бачка
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
турбо на голф 3 TD не бачка
купихме една 3ка тд обаче турбото не работи нещо го маисторихме ама несе оправи иначе си взиза в 5500 об и на 3ти зъб , обаче повече от 170км не може да направи с 1 човек(а лично с 2-ка 1.6тд съм правил 200км/ч с пет човека), някои да е имал такъв проблем ?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: турбо на голф 3 TD не бачка
G3 написа:...(а лично с 2-ка 1.6тд съм правил 200км/ч с пет човека)...
Да не сте спускали Хималаите? И аз съм карал 1.6 TD апа таквиз скорости, пък и с 5 човека... доста голям наклон, попътен вятър и още нещо пак няма да ги стигнеш. Както и да е, на въпроса с турбото. Какво значи майсторихме? Освен това на 3 зъб в 5500 оборота не е много здравословно за двигателя, чудо е, че вдига и 170 все още. А като цяло, можеш и да погледнеш максималната скорост на модела ето тук Какво означава не работи и как го измерихте това неработене - не дава налягане ли, що? Скоро да сте проверявали въздушен филтър? Дебитомер?
- G3
Re: турбо на голф 3 TD не бачка
dobrinb написа:G3 написа:...(а лично с 2-ка 1.6тд съм правил 200км/ч с пет човека)...
Да не сте спускали Хималаите? И аз съм карал 1.6 TD апа таквиз скорости, пък и с 5 човека... доста голям наклон, попътен вятър и още нещо пак няма да ги стигнеш. Както и да е, на въпроса с турбото. Какво значи майсторихме? Освен това на 3 зъб в 5500 оборота не е много здравословно за двигателя, чудо е, че вдига и 170 все още. А като цяло, можеш и да погледнеш максималната скорост на модела ето тук Какво означава не работи и как го измерихте това неработене - не дава налягане ли, що? Скоро да сте проверявали въздушен филтър? Дебитомер?
така едни пишлемета от улицата викат дааа бе 200 че направи ако го дърпа самолет може , стегнах сиединителя и в рамките на 3км , тия изкартиха сички дражки по колата и като слезнаха никои не смея дума да каже с една дума усраха се, се 1
грам ускорение нема и няма шум нали трявва това турбо да вие
поне другите са така и повече ходат карах на едни приятел тои е на 220хил. аз не разбирам мног о ама некакво масло се върти само това знам че не вкарва нафта само въздух или нещо от сорта каза едни маустор
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам при какви майстори сте ходили, ама я погледни този майстор
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ускорение може да няма по един милион причини.Читавото турбо се чува ама леко и ако кюнците са вред може хич да не се чува.Маслото грам не разбрах кво общо има с ускорението/ако няма масло ще су чува и то на умряло
/.Пак не спомена кво му ремонти.
Ако Г2 1.6 ТД на косур години с пет човека найстина вдигаше 200 досега да са останали само 3 автомобилни производителя-ФВ Груп,Ламборгини и Ферари-другите фалит
.Тва че километража ти е показвал 200 нищо не значи.Отделно не разбирам за къв у..... караш ТД до 5500 оборота 

Ако Г2 1.6 ТД на косур години с пет човека найстина вдигаше 200 досега да са останали само 3 автомобилни производителя-ФВ Груп,Ламборгини и Ферари-другите фалит

- Rabbit_TDI
- Контакти:
dobrinb написа:Не знам при какви майстори сте ходили, ама я погледни този майстор
Ако искаш да си вкараш колицата в час иди при тоя пич,щото форума е много хубаво нещо ама да можеш да обясниш какъв ти е точно проблема

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- G3
относно турбото , явил се е купувач на голфа
имам един приятел(васе с голфа) с голф 2 вика че е 1.9тд до колко знам 2ките са само 1.6 та човека каза че е правил 205км/ч с 4-ма гледах километража на 306000 е, ще го манера и ще снимаме неговия голф с 200км да ви запушя устите както и на тия пичове от улицата демо ми изкартиха дръжките
имам един приятел(васе с голфа) с голф 2 вика че е 1.9тд до колко знам 2ките са само 1.6 та човека каза че е правил 205км/ч с 4-ма гледах километража на 306000 е, ще го манера и ще снимаме неговия голф с 200км да ви запушя устите както и на тия пичове от улицата демо ми изкартиха дръжките
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
G3 написа:... та човека каза че е правил 205км/ч с 4-ма гледах километража на 306000 е, ще го манера и ще снимаме неговия голф с 200км да ви запушя устите както и на тия пичове от улицата демо ми изкартиха дръжките
Това какво показва скоростомера не е много за гледане. Добре е по друг начин да се измери скоростта - напр. с GPS, или на Божурище (ако предлагат тази услуга).
Върни се в “Дизелови агрегати”