Здравейте, извинявам се че питам за ГНП, което не е за VW, трябва ми някаква схема на устройството на тази ГНП, поразгледах в нета и видях горе-долу за какво става въпрос, но не открих конкретния модел. ГНП-то е от Ситроен АХ14Д, първо протече помпата, после нещо стана и колелото при ангренажа се върти съвсем свободно, нещо скъса и ще я отворя поне да видя какво е станало.
Мерси!

ГНП Lucas Dpc R 8443 B 971 B малко помощ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ГНП Lucas Dpc R 8443 B 971 B малко помощ
Ако правилно си спомням и ти не си допуснал грешка в изписването на името на помпата на Поло с двигател AEF е същата помпа. Дай някоя снимка, пиши ми на скайп или мейл да ти пратя това което имам аз. Непременно да пишеш какво си правил по помпата.
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, нищо не съм правил по помпата, скъсана е оста и ремонта ще ми струва повече, по-добре втора употреба.
-
- Автомобил:
- Двигател:
KARMANN написа:Колега, нищо не съм правил по помпата, скъсана е оста и ремонта ще ми струва повече, по-добре втора употреба.
Втора употреба е 120лв.направо вземай и не се вкарвай във филми с неизвестен край.тъкмо ще ти останат и резервни части.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ХАХАХА питай патило, не старило. Нищо качи все пак някоя снимка, че преди малко гледах на един ZХ помпата прилича на нашите.