Голф 3 1.9 тди 1з тресене на празен ход
- christian_cbr
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 1.9 тди 1з тресене на празен ход
здравейте колеги от известно време голфарата тресе на обороти и придърпва в движение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 1.9 тди 1з тресене на празен ход
Причината е в ел. блока на помпата, оправя се след разглобяване почистване и настройки.
- sensatiion
- Автомобил:
- Двигател: JR
Охх Бабацооо, доста кофти схема... :(
- christian_cbr
- Автомобил:
- Двигател:
а този блок мога ли аз да изчиста в смисъл сложно ли е? а това придърпване в двийение дали ще се оправи след почистването
-
- Автомобил:
- Двигател:
christian_cbr написа:а този блок мога ли аз да изчиста в смисъл сложно ли е? а това придърпване в двийение дали ще се оправи след почистването
Да ще се оправи, не е много сложно, но щом не си го правил не те съветвам да го правиш сам, поне трябва да си гледал един път. За настройките при сглобяването също си има тънкости, хубаво е да се сменят и уплътненията и да се регулира накрая помпата.
- christian_cbr
- Автомобил:
- Двигател:
Zinoto написа:christian_cbr написа:а този блок мога ли аз да изчиста в смисъл сложно ли е? а това придърпване в двийение дали ще се оправи след почистването
Да ще се оправи, не е много сложно, но щом не си го правил не те съветвам да го правиш сам, поне трябва да си гледал един път. За настройките при сглобяването също си има тънкости, хубаво е да се сменят и уплътненията и да се регулира накрая помпата.[/q
Аз лека по лека и се готва за сблъсъка с помпата:-)защото се намирам в германия и тук ще е доста скъпичко. Уплътненята са поръчани вече, но дали има някаде снимки или описание как става този процес с чистенето?Ще бъда адски благодарен:-)
Върни се в “Дизелови агрегати”