Golf 4 tdi 1.9 110 коня 1998, антифриза изтича от казанчето
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 4 tdi 1.9 110 коня 1998, антифриза изтича от казанчето
Здравейте, имам голф 4 тди, 110 коня, 1998 година. Значи когато карам градско антифриза не се губи и всичко е нормално.Когато обаче карам извън градско и я понастъпя малко тогава антифриза започва да тече най вероятно от казанчето защото като отворя капака има навсякаде около него антифриз. Светва ми лампата и трябва да спра да доливам антифриз винаги когато карам извънградско, така. Смених радиатора защото беше за смяна, но проблема с антифриза не се оправи, смених капачката, проблема не се оправи. Стигнах до извода след разговори с доста хора че би трябвало да гарнитурата на главата. Ходих на един два сервиза в софия и питах долу горе колко ще ми струва, но ми дават някакви нереални цени. Затова въпросчето ми е, правилно ли смятам че проблема е в гарнитурата на главата, и кажете долу горе някой нормална цена за да мога да си направя сметката дали аз съм прекалено стиснат или майсторчетата се правят на много хитри. Омишлено няма да казвам колко пари ми искат зашото искам да видя първо вие какво ще кажете долу горе на какви пари е смяната на гарнитурата на главата. Ще се радвам на отговори и мерси предварително.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Golf 4 tdi 1.9 110 коня 1998, антифриза изтича от казан
термостата отваря ли до край?
каква капачка сложи,намери си оригинална задължително?!
надува ли маркучите,тоест твърди ли са много,трябва да можеш да ги стиснеш,като загрее?
в някои сервизи правят тест за изгорели газове в охладителната течност.
работят ли перките със двете си степени?
каква капачка сложи,намери си оригинална задължително?!
надува ли маркучите,тоест твърди ли са много,трябва да можеш да ги стиснеш,като загрее?
в някои сервизи правят тест за изгорели газове в охладителната течност.
работят ли перките със двете си степени?
Същия проблем при мен от до както ти го описваш,излезе от гарнитурата в сервиз на vw ми искаха 700лв с части и работа,а при един познат майстор за 220 я направи с части и шлайф.Така че ти си прецени.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Огледай много старателно всички маркучи. Един от моите маркучи се беше цепнал мъничко до самата скоба, която го стяга за щуцера. Под дупчицата беше самия щуцер и затова не винаги течеше, но като позагрее маркуча се раздува леко и оттам започваше да пръска антифриз. Отне ми около година да открия проблемния маркуч.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Toва в Елхово ли е, или в София?
Върни се в “Дизелови агрегати”