Здравейте Колеги
Преди време бях писал тема затова как ми изгася двигателя всяка сутрим сам и че след ред смяна на датчици подобрения няма. Интересното е че две седмици не бях карал колата и след това този проблем не се е появявал(да чукна на дърво) Интересното е друго. Днес заредих до горе и забелязах,че отчитаниятза на боркомпютъра нещо май не отговарят на истината. Преди когато сжех до горе ми показваше че ми остават още между 1020-1060 км. Днес до горе ми показва 730км. Някой има ли идея как е възможно това. ПОчвам да си мисля че проблемът с гасненето е свързан с някакъв проблем по резервоара....филтър или датчик,подкачваща помпа... Някакви идеи...? Пасат 2004 ТДИ 1.9 101 к.с Помпа-дюза.

Пасат 2004 ТДИ 1.9 101 к.с Продължени към проблем
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: Пасат 2004 ТДИ 1.9 101 к.с Продължени към проблем
Bundy написа: Някой има ли идея как е възможно това
Показанието за оставащ пробег до следваща бензиностанция се изчислява на базата на среден разход от изминатите предходни километри.
Тоест, в един същ момент , с едно и също количество в резервоара оставащият пробег ще е различен в зависимост от това, дали преди това си карал градско или извън градско . След няколко десетки километра, пробега се преизчислява на ново, в зависимост от средният разход и се актуализира .
Върни се в “Дизелови агрегати”