Здравейте,
Тези грешки ми излязоха след смяна на маховик. По колата всичко си работи, не свети нищо необичайно по таблото. С две думи - всичко е наред, само тези грешки да ги нямаше... Имате ли идея за какво точно се отнасят? Прави ми впечатление, че грешката наясякъде е 0010.

Пасат Б6, 2006, BKP, DSG - грешка 0010
Re: Пасат Б6, 2006, BKP, DSG - грешка 0010
Изчисти грешките и покарай малко. Ако не се появят, добре е. По мое наблюдение като падне повече разглабяне и се събере всичко, колата ти казва, че е изгубила връзка с еди какво си... радио и т.н. Друг вариант е също ако не си вкарал както трябва кабела (хлабаво е закачен), особено за грешката на 19. След изчистване и малко каране, ако грешките се появят... 

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Аз нямам VCDS , че все още карам с VAG-Com 4.09
, но май ще си взимам и аз
Така обаче като гледам, това не е номер на грешка, а просто показва, че във въпросният модул имаш записани някакви грешки. Влизаш във всеки модул по отделно и киризиш ко се случва.

Така обаче като гледам, това не е номер на грешка, а просто показва, че във въпросният модул имаш записани някакви грешки. Влизаш във всеки модул по отделно и киризиш ко се случва.
Dobromirski написа:Така обаче като гледам, това не е номер на грешка, а просто показва, че във въпросният модул имаш записани някакви грешки. Влизаш във всеки модул по отделно и киризиш ко се случва.
Ааааааа... верно

-
- Автомобил: Passat B6 Highline
- Двигател: 2006 BKP
Ясно, благодаря. Ще гледам модул по модул какво има. 

- borri
- Автомобил: VW PASSAT CC
- Двигател: CBAB 2.0tdi 140kc
колега даваш от Ауто Скан да изчисти всички грешки и програмата сама си влиза в който модули трябва и чисти всички грешки,и си готов
и да,това е нормално при смяна на маховик,защото се маха и акумулатора.

и да,това е нормално при смяна на маховик,защото се маха и акумулатора.
не е нормално :)
просто се случва защото твърде късно сте разкачили акумулатора.
и аз сменях маховик преди месец. просто първо махаш акумулатора. след 15 мин почваш да разкачаш всичко.
а вие най-вероятно отдолу сте разкачили почти всичко, след което сте минали нагоре.
като изчистиш грешките както са описали колегите - не виждам и аз причина за тревоги :).
просто се случва защото твърде късно сте разкачили акумулатора.
и аз сменях маховик преди месец. просто първо махаш акумулатора. след 15 мин почваш да разкачаш всичко.
а вие най-вероятно отдолу сте разкачили почти всичко, след което сте минали нагоре.
като изчистиш грешките както са описали колегите - не виждам и аз причина за тревоги :).
Върни се в “Дизелови агрегати”