АЕФ въпрос
- komareca
- Автомобил:
- Двигател:
АЕФ въпрос
бихте ли ми помогнали с въпроса.имали пръскачки за маслото аеф .ще слагам турбо .благодаря предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АЕФ въпрос
И аз искам да знам това, но не съм попадал на инфо за това дали има или не. Ще следя с огромен нинтерес развитието по темата. 

- komareca
- Автомобил:
- Двигател:
lichno pravih osnoven remont no nepogledmah v posledstvie reshih tova s turboto
Последна промяна от IvanMan на Чет 11 апр 2013 17:53, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна!
Причина: Кирилицата е задължителна!
- komareca
- Автомобил:
- Двигател:
отварях моя мотор но сега реших за охлюв и не обърнах внимание за пръскачки нито за такива отвори
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега разбра ли дали има пръскалки или не, дай повече инфо какво правиш или мислиш да правиш.
- komareca
- Автомобил:
- Двигател:
мисля да отворя картера и щи пиша
- komareca
- Автомобил:
- Двигател:
праскалки имат всички дизели след 1.6 тд .имам един приятел от русия и споделих за проекта и кво каза той: капак за помпата турбина с колектор кулер по избор и дане се прекалява с баровете че буталата не са за голямо напрежение до 100 к.с д/г .само да спрат нащте колата и я почвам.изабравих да кажа че отечката за маслото требва да пробиеш блока или както намериш за добре ама за дастане оргинал пробивай место има дупка с резба не .приятно турбиниране 

komareca написа:праскалки имат всички дизели след 1.6 тд .имам един приятел от русия и споделих за проекта и кво каза той: капак за помпата турбина с колектор кулер по избор и дане се прекалява с баровете че буталата не са за голямо напрежение до 100 к.с д/г .само да спрат нащте колата и я почвам.изабравих да кажа че отечката за маслото требва да пробиеш блока или както намериш за добре ама за дастане оргинал пробивай место има дупка с резба не .приятно турбиниране
Е верно сички дизели имат пръскалки,ама аз мисля да не пробивам блока както казваш,ами да хвана магистралата от картера-от долу си има резба
- komareca
- Автомобил:
- Двигател:
Къде имало резба ?
Върни се в “Дизелови агрегати”