Пасат Б6 трудно палене при температура над 70 градуса

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
MITKOOLOT
Автомобил: vw passat 3c2--b6
Двигател: BKP

Пасат Б6 трудно палене при температура над 70 градуса

Мнениеот MITKOOLOT » Вто 25 юни 2013 6:10

Здравейте,колеги става въпрос за пасат Б6 2005г БКП мотор.Реших да се допитам до вас за проблем с паленето при температура на мотора над 70-75 градуса,за да запали е необходимо да задържа да да върти 2-3 секунди пове4е от студено палене.Не е голяма болка но е мн. дразнещо на студен мотор пали както му викат от 4етвърт. Ве4е 25000 км е така и ме притеснява.Преди година е карах в HAAS-Пловдив и НИЩО ПАК ТАКА.Ще съм мн.благодарен ако някой може да ме светне по проблема.

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Re: Пасат Б6 трудно палене при температура над 70 градуса

Мнениеот bobitur » Вто 25 юни 2013 7:02

MITKOOLOT написа:Здравейте,колеги става въпрос за пасат Б6 2005г БКП мотор.Реших да се допитам до вас за проблем с паленето при температура на мотора над 70-75 градуса,за да запали е необходимо да задържа да да върти 2-3 секунди пове4е от студено палене.Не е голяма болка но е мн. дразнещо на студен мотор пали както му викат от 4етвърт. Ве4е 25000 км е така и ме притеснява.Преди година е карах в HAAS-Пловдив и НИЩО ПАК ТАКА.Ще съм мн.благодарен ако някой може да ме светне по проблема.

Намери къде да е закараш. Не съм запознат на този мотор дали има проблемно топло палене, нека колеги по запознати да споделят за топлото палене. Махни буксата на темп. датчик и ако пали по добре има теми за топлото палене и решението му.

Поздрави.

Върни се в “Дизелови агрегати”