Колата е VW GOLF IV TDI 110hp 1998г.
Вчера смених всички филтри и маслото. Днес като я карах ми направи впечатление, че при освобождаване на педала на газта се чува странно потропване. Чува се от към двигателя, не се усеща на педала. От какво може да е ?
Голф 4 1.9 110 тропане при освобождане на педала на газта
Голф 4 1.9 110 тропане при освобождане на педала на газта
Последна промяна от IvanMan на Съб 27 апр 2013 14:44, променено общо 1 път.
Причина: Местя в правилният раздел!
Причина: Местя в правилният раздел!
Re: Голф 4 1.9 110 тропане при освобождане на педала на газ
аз пък имам чувството че от време на време,
като освободя газта и чувам да ми потропва вътрешното каре(звука е сходен като го размърдам на място и затова мисля че е то)
като освободя газта и чувам да ми потропва вътрешното каре(звука е сходен като го размърдам на място и затова мисля че е то)
Вчера и днес , като я карах нямаше такова потропване, явно наистина е от време на време.
точно преди да се счупи става доста отчетливо
вече говоря от собствен опит, ляво вътрешно каре - днес ме предаде на изкачването ул. Раковска (до военния клуб)
вече говоря от собствен опит, ляво вътрешно каре - днес ме предаде на изкачването ул. Раковска (до военния клуб)
аз имам същият проблем,от 2-3 дена нещо взе да ми тропа отпред в ляво.днес като ходих при майстора каза че има голяма вероятност вътрешното каре да е заминало 80%,останалите 20 % каза че има вероятност нещо да е заминало по скоростите което по негови сметки ще бъде много скъпо,чукането се появява когато потеглям и без значение с каква скорост се движа като отнема газта и след това пак подам газ!може ли някои дами каже това симптоми за износено ватрешно каре ли са!или да очаквам сериозен ремонт!?Благодаря ви предварително!
Върни се в “Дизелови агрегати”