Имам странно проблемче с един такъв Пасат и се чудех ,дали някой от вас може да даде съвет как да процедирам!?

Постоянно мига лампата за подгрева и записва грешка,която не се трие.Ще се сменява стоп машитката със сигурност.Стоповете работят безпроблемно.
Колата е без катализатор,с пперфектно почистени геометрия и колектори + нови гарнитури.Центровката е добра,пали,върви и харчи абсолютно нормално.Със чисто нови масла и филтри,добре работещ дебитомер!
Та проблема е :
Закачих колата да правим логове в движение,както си пише по дебелите книги.Понякога върви идеално,с много добри стойности на налягане,дебитомер и гориво,но понякога прекъсва за момент и пренадува яко над 2300,2400,2500 mbar!

Става за секунди,но се усеща и на педала на газта,все едно забива,но не трупа грешки и след това си тръгва пак нормално!Срещал съм някъде инфо ,че компютъра се "шашка" всеедно съм натиснал спирачка и газ на 100% и оттам се бърка яко.
Ще се радвам,някой от вас да даде идея,а аз като сменя стоп машинката пак ще я тествам и ще споделя за евентуално решение.