Качествени маркучета за излишна нафта в гр.Варна?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
gogorog
Автомобил:
Двигател:

Качествени маркучета за излишна нафта в гр.Варна?

Мнениеот gogorog » Вто 06 авг 2013 13:11

Здравейте, карам Фолксваген Голф-3, 1.9Д, 1993г. До сега на няколко пъти ми се пукат маркучетата за излишната нафта. Всеки път си купувам от кварталния магазин за авто-части, но вече днес реших да не правя компромиси. Като се замислих до сега колко гориво е изтекло от тези маркучета докато са били пукнати ми стана ясно, че трябва да закупя оригинален маркуч. Та въпроса ми е къде в гр.Варна мога да намеря оригинален или що годе читав маркуч за излишната нафта. Може ли да кажете на каква цена върви и колко метра за ми необходими за подмяна на всички маркучета.

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Re: Качествени маркучета за излишна нафта в гр.Варна?

Мнениеот push » Вто 06 авг 2013 14:02

Около 80 см. ще са ти нужни.

Потребителски аватар
andon_
Автомобил: VW Vento 1H2
Двигател: AAZ 1993 Bio Fuel

Мнениеот andon_ » Вто 06 авг 2013 20:26

Колега, аз тоя проблем с маркучите си го реших "по руски" :) Т.е. отидох в магазин за авточасти за руски автомобили и си купих руски маркуч (поне така пишеше на него) гумен, с оплетка между двата слоя гума и без оплетка отвън. Беше около 5 кинта метъра (по спомен) и вече година и нещо нямам проблеми с течове от обратната нафта. Смених всички маркучи, даже и тези на вакума с такъв и никакви грижи. Та намери някое такова магазинче за руски авточасти и се надявай да имат руски маркуч, а не турски боклук и ще си доволен :)

Потребителски аватар
tedwv
Автомобил: Golf 4
Двигател: AHF 1998 + Brezel

Мнениеот tedwv » Вто 06 авг 2013 21:01

Имаше някакъв магазин около флое мол Марков май се казваше.А ето намерих го има доста разновидности на маркучи сайта им е беден,но като отидеш на място ще се убедиш какъв голям избор от маркучи имат.Само не взимай от силиконовите http://www.agromark.bg/contacts.php :th_up НЕ СТАВАТ ЗА НАФТА.

gogorog
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogorog » Пет 09 авг 2013 17:58

tedwv написа:Имаше някакъв магазин около флое мол Марков май се казваше.А ето намерих го има доста разновидности на маркучи сайта им е беден,но като отидеш на място ще се убедиш какъв голям избор от маркучи имат.Само не взимай от силиконовите http://www.agromark.bg/contacts.php :th_up НЕ СТАВАТ ЗА НАФТА.

Днес точно там ми предложиха точно от сините силиконови маркучета. Момчето каза, че се убивали да ги купуват именно за тези нужди. Сега съм изправен пред дилема. Наистина ли не стават.

Върни се в “Дизелови агрегати”