голф3 96г AFN странен проблем с токовете

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
GuLiVeR
Автомобил:
Двигател:

голф3 96г AFN странен проблем с токовете

Мнениеот GuLiVeR » Вто 13 авг 2013 13:36

Проблема е следния когато огася фаровете от ключа им понякога остават да светят малко по слабо гася колата и те гаснат давам контакт светкат и по някое време се оправят, нямам релета слагани да светят щом запаля,и забелязах и друго когато натисна светкавицата и парното ми е пуснато тръгва докато държа светкавицата,само че трябва да е на положение когато друпна да светят и двете секции на фара ако са само дълги нетругва парното,това се случва на огасена кола и изваден ключ,пробвах на друг голф, тези аномалий ги няма ,смених всички релета и пак същата работа вече започвам да си мисля че имам проблем с инсталацията,да не са се слепили кабели някъде или проблем с пакета за палене,незнам някой ако е имал същият прблем нека каже че вече се плаша незнам какво да правя но интересното е че не винаги ги прави тия номера вече незнам

Потребителски аватар
andon_
Автомобил: VW Vento 1H2
Двигател: AAZ 1993 Bio Fuel

Re: странен проблем с токовете голф3 96г AFN

Мнениеот andon_ » Вто 13 авг 2013 20:44

Пробвай с други "ръчки" за мигачите и чистачките, а също и клемореда, щото след като махнеш контакта, трябва фаровете да изгаснат и да остане само габарит, но явно ти прави оттечка някъде и затова светят леко и късите, почти съм сигурен, че е клеморед, щото и парното няма как да тръгне без контакт, но все пак провери си и ръчките. При мен така се пускаха сами чистачките :)

Върни се в “Дизелови агрегати”